Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Καθαρή εντολή ζήτησε η Γεννηματά από την Καλαμάτα


Ψήφο εμπιστοσύνης, καθαρή εντολή για να κάνει ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς την ανατροπή και να αλλάξει τους συσχετισμούς, ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια επικεφαλής του νέου φορέα Φώφη Γεννηματά, μιλώντας χθες το βράδυ στην Καλαμάτα.
Σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών της που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Μεσσηνίας “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”, η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
“Να τελειώνουμε με την κυβέρνηση της εξαπάτησης”, είπε και χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα “αθεράπευτα επικίνδυνο γι’ αυτό τον τόπο”. Πρόσθεσε πως “όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο” κι εκτίμησε ότι “την απάντηση θα την δώσει ο ελληνικός λαός και θα είναι αμείλικτη στις επόμενες εκλογές”. Επεσήμανε ότι “στόχος μας είναι η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός” κι εκφράζοντας την αισιοδοξία της, δήλωσε πως “θα γίνουμε ξανά πλειοψηφικό ρεύμα και η επόμενη αναμέτρηση θα είναι αναμέτρηση για τρεις”.
Απευθύνοντας πρόσκληση επιστροφής στους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, κάλεσε “σε συστράτευση όλους τους προοδευτικούς πολίτες” και παρατήρησε ότι “έχουμε χέρι απλωμένο και τους λέμε γυρίστε στο σπίτι σας”. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως “δεν θέλουμε πίσω αυτούς που βρήκαν στασίδι εξουσίας στο ΣΥΡΙΖΑ”.
Η Φ. Γεννηματά επέκρινε και τη Ν.Δ. που “δεν έχει κάνει την αυτοκριτική της για τη διακυβέρνηση Καραμανλή, που οδήγησε στα μνημόνια”, τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη που βλέπει ως φυσιολογικό φαινόμενο τις κοινωνικές ανισότητες και παρουσίασε τις διαφορές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. για την ανάπτυξη. Ανέφερε ότι μηχανισμοί, ίντριγκες και βαρονίες δεν θα μεταφερθούν στο νέο φορέα και δηλώνοντας πως θα στηριχθεί στην ηθική, ύψωσε τη σημαία του ήθους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Εύη Χριστοφιλοπούλου και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Κουσελάς και Γιάννης Γιαννακόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Αλευράς.
Γ.Σ .eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα