Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Χειμερινές δράσεις του Εργαστηρίου Ραχών Κυπαρισσίας


Ξεκινά τις χειμερινές του δράσεις το Δημιουργικό Εργαστήρι Ραχών που δραστηριοποιείται με πολλές εθελοντικές δράσεις στο χωριό Ράχες, δίπλα στην Κυπαρισσία.
Οι δράσεις, που ξεκινούν αυτό το Σάββατο στο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου του χωριού, γίνονται όλες από εθελοντές και προσφέρονται δωρεάν σε όσους συμμετέχουν σε αυτές. Θα λειτουργήσουν: Κοινωνικό φροντιστήριο για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, που θα περιλαμβάνει ενισχυτική διδασκαλία στην ύλη του σχολείου, επίλυση αποριών, βοήθεια κατανόησης της διδακτέας ύλης, καθοδήγηση στην εποικοδομητική μελέτη. Εθελοντές δάσκαλοι και καθηγητές: Δήμητρα Ανδρινοπούλου, Ιζα Bachmann, Ιωάννα Δούρου, Φραγκίσκα Ζάρπα, Γιώργος Τσάλτας. Ζωγραφική για παιδιά με δύο τμήματα: ηλικίες 4-7, 8 και άνω. Εθελόντρια εικαστικός: Ιζα Bachmann. Μουσικοκινητική αγωγή: γνωριμία με το σώμα και την κίνηση για παιδιά όλων των ηλικιών. Εθελόντρια γυμνάστρια: Μαριάννα Μπαγκουρδή. Βιωματικά παιχνίδια: παιχνίδια ποικίλης ύλης για όλες τις ηλικίες που στοχεύουν στη συναισθηματικοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών. Εθελόντρια ψυχολόγος: Γεωργία Θεοδωροπούλου. Επίσης στο χώρο λειτουργεί βιβλιοθήκη, υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια και γίνονται προβολές.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για τις ώρες λειτουργίας, αλλά και για όσους θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά, ώστε να πραγματοποιηθούν και άλλες δράσεις: 6974-883663.
Κ.Μπ. eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα