Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Αυτοκίνητο παγιδεύτηκε σε χαντάκι στη Νέδα

Μια περιπέτεια που σίγουρα θα του μείνει «αξέχαστη» έζησε ένα ζευγάρι Αθηναίων με το 4χρονο παιδί τους και τον παππού του, όταν το αυτοκίνητό τους «έκατσε» μέσα σε χαντάκι στο δρόμο για τους καταρράκτες της Νέδας και το έβγαλαν οι πυροσβέστες του Κλιμακίου Κρεστένων.
Μετά τις τελευταίες βροχές και κατολισθήσεις που έγιναν στην περιοχή, ο δρόμος είναι γεμάτος τέτοια χαντάκια από νεροφαγιές, και σε αρκετά σημεία του απροσπέλαστος. Χθες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν από την Αστυνομία της Ανδρίτσαινας ότι στο δρόμο Αρχαία Φιγαλεία προς καταρράκτες Νέδας ένα αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε χαντάκι.
Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι με τον 4χρονο γιο τους και τον πατέρα της γυναίκας, οι οποίοι δεν έπαθαν τίποτα απολύτως και βγήκαν μόνοι τους. Ούτε το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά, γιατί οι δύο πυροσβέστες, αφού δεν μπορούσε να φτάσει ούτε η οδική βοήθεια μέχρι εκεί, το έβγαλαν ανέπαφο χρησιμοποιώντας φτυάρια για να διώξουν το χώμα. Στη συνέχεια το έδεσαν με ιμάντες και σκοινιά και το τράβηξαν. Νωρίτερα το ζευγάρι και το παιδί είχαν μεταφερθεί με το όχημα της Πυροσβεστικής στην Αρχαία Φιγαλεία κι έμεινε πίσω ο παππούς για να παραλάβει το αυτοκίνητο.  Ν.Κ. eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα