Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

10 άτομα στο ΚΔΑΠ Μεσσήνης

10 άτομα στο ΚΔΑΠ Μεσσήνης
Στην πρόσληψη 10 ατόμων ως ωρομίσθιο εκπαιδευτικό – καλλιτεχνικό προσωπικό, για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της Μεσσήνης, θα προβεί ο δήμος, ο οποίος δημοσιοποίησε τη σχετική προκήρυξη.
Τα 10 αυτά άτομα θα απασχολούνται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (4 ωρών), με την θητεία τους να ξεκινά από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2019, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.
Συγκεκριμένα οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι: 2 καθηγητών Φυσικής Αγωγής (ΠΕ), 3 Νηπιαγωγών (ΠΕ), 2 Δασκάλων (ΠΕ), μία Πληροφορικής (ΠΕ ή ΤΕ), μία Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (ΠΕ) και μία Καθηγητή Μουσικής (ΠΕ).
Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να απευθύνονται προς το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας του Δήμου Μεσσήνης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (8 π.μ. με 2 μ.μ.).
Η πλήρης ανακοίνωση, σημειώνει ο Δήμος Μεσσήνης, έχει αναρτηθεί στον χώρο των ανακοινώσεων του Δημαρχείου, καθώς και ηλεκτρονικά, τόσο στο πρόγραμμα “Διαύγεια”, όσο και στην ιστοσελίδα του δήμου (www.messini.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα