Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Παναγιώτης Νίκας: «Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και περισσότερα. Μπορούμε!»

«Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και περισσότερα. Μπορούμε!», τόνισε το βράδυ της Τετάρτης στην Κυπαρισσία ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, σε μια πρώτη συνάντηση για συζήτηση με αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους φορέων και στελέχη της Ν.Δ., η οποία από την αθρόα συμμετοχή μετατράπηκε σε πρώτη προεκλογική συγκέντρωση!
Ο κ. Νίκας εξέπεμψε μήνυμα ενότητας, αγώνα και νίκης για την Πελοπόννησο, που αξίζει και δικαιούται να είναι στην πρωτοπορία. Κατά την εισήγησή του αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, καθώς και στην ανάγκη να επικρατεί ο διάλογος και η ηπιότητα, επισημαίνοντας ότι «είναι αναγκαία η πλήρης αναδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου».
Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου προλόγισαν δηλώνοντας τη στήριξή τους, ο

δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός. Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων, καθώς και οι πρώην δήμαρχοι Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας και Αυλώνος, Γιάννης Φιλντίσης, εξήραν την εμπειρία και τις ικανότητες του κ. Νίκα. Όπως έλεγαν, αποτελούν εγγύηση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκφράζοντας τη βεβαιότητά τους για νίκη του στις εκλογές.
Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Νίκος Μπούκαλης, ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Στρατικόπουλος και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας, Νίκος Αντωνόπουλος, ενώ μαζί με τον κ. Νίκα ήταν η σύζυγός του Αναστασία Μηλίτση, και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας και αναπληρωτής γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ., Δημήτρης Μπούχαλης.  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα