Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

«Επέλαση» Τατούλη σε Μεσσηνία και ΝΔ

Υποψήφιους στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοινώνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Ένας καθηγητής πανεπιστημίου και ένας πρώην δήμαρχος οι πρώτες υποψηφιότητες. Κρατάει τις δυνάμεις του στη ΝΔ.
Ο καθηγητής του ΤΕΙ Πελοποννήσου και πρόεδρος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων, Γιώργος Ζακυνθινός είναι η πρώτη υποψηφιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, από την πλευρά του Πέτρου Τατούλη. Η υποψηφιότητα του κ. Ζακυνθινού ανακοινώθηκε χθες και αποτελεί την πρώτη κίνηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στη Μεσσηνία.
Τεχνοκράτες στο ψηφοδέλτιο
Η υποψηφιότητα του καθηγητή του ΤΕΙ Πελοποννήσου σηματοδοτεί τη φιλοσοφία του ψηφοδελτίου του κ. Τατούλη σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έχει αποφασίσει να πλαισιώσει τα πολιτικά στελέχη του συνδυασμού του με τεχνοκράτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν ασχοληθεί με την πολιτική. Στο πλαίσιο αυτό το ερχόμενο χρονικό διάστημα ο κ. Τατούλης

αναμένεται να ανακοινώσει και άλλα πρόσωπα, τα οποία είναι επιτυχημένα στον επαγγελματικό τους τομέα και διαθέτουν ισχυρά ερείσματα στην κοινωνία από την επαγγελματική τους δράση.
Πολιτικά στελέχη
Παράλληλα, ο κ. Τατούλης ολοκληρώνει τις επαφές του και με πολιτικά στελέχη της Πελοποννήσου, των οποίων η υποψηφιότητα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται η ανακοίνωση υποψηφιότητας πρώην δημάρχου δήμου της Μεσσηνίας, ο οποίος προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο. Επίσης, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα πολιτικά στελέχη, από ολόκληρο το εύρος του δημοκρατικού τόξου των κομμάτων, καθώς ο κ. Τατούλης θα επιχειρήσει άνοιγμα σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας
Την ίδια στιγμή ο κ. Τατούλης φαίνεται ότι βγαίνει αλώβητος από την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να «σπρώξει» στελέχη της στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας, Θανάσης Πισιμίσης, ο οποίος είναι ισχυρός παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας στο νομό. Ο κ. Πισιμίσης εξέδωσε χθες ξεκάθαρη ανακοίνωση στήριξης στον Πέτρο Τατούλη, κάτι που αναμένεται να πράξουν και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του σημειώνει ο κ. Πισιμίσης: «Κύριοι Σύμβουλοι του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Μέσα από το κείμενό μου αυτό θα ήθελα να εκφράσω την εξής απορία:
Η περιοδεία σας στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας ,στις ζημιές, στον ανθρώπινο πόνο ,ήταν για να ανακοινώσετε τον κο Νίκα;
Αν πραγματικά ήταν για συμπαράσταση των πληγέντων, θα είχατε καλέσει την περιφερειακή αρχή που έχει την αρμοδιότητα. Ποιοι φωστήρες έχουν την ευθύνη κύριε Πρόεδρε;
Κύριε Πρόεδρε της Νομαρχιακής Κορινθίας της ΝΔ, κύριοι σύμβουλοι της Πειραιώς του Προέδρου, έχετε την ευθύνη ως ανίκανοι για τις θέσεις που έχετε στο κόμμα.
Εμείς είμαστε η ΝΔ, δε σας τη χαρίζουμε. Εμείς είμαστε κοντά στους πολίτες,κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας. Εσείς ψάχνετε για εργοδότη.
Κύριε Πρόεδρε της ΝΔ σας πιστεύω, σας έχω στηρίξει. Δε ζητήσαμε καμία στήριξη.
Δικαίωμά σας να επιλέξετε εσείς τον υποψήφιο για την Πελοπόννησο.
Αυτό που δεν έχει απαντηθεί από τους αρμόδιους ακόμη είναι τι κακό έχει κάνει ο κακός Τατούλης να το ξέρουμε;
Η παράταξη Τατούλη αποτελείται από μια ομάδα ικανών συμβούλων που είναι ενωμένοι σα μια γροθιά κοντά στον πολίτη,που αυτός αποφασίζει για την περιφερειακή αρχή κι όχι μια παρέα φίλων για Περιφερειάρχη.
Εμείς είμαστε η ΝΔ. Με ανοιχτή τη βεντάλια κι όχι με κομματικά αναχρονιστικά κριτήρια τύπου Σοβιέτ. Να είστε σίγουροι ότι ο λαός θα αποφασίσει.
Όλα αυτά τα γράφω προς ενημέρωσή σας για λιγότερα πολιτικά λάθη στο μέλλον και πάντα με σεβασμό προς τον Πρόεδρο κο Μητσοτάκη καθώς και προς την παράταξη που υπηρετώ θεσμικά για πάνω από είκοσι συνεχόμενα χρόνια». messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα