Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

«Σκοτούρες» Κατσίβελα για τις διοικήσεις νομικών προσώπων

Μέσα σε όσα εξελίσσονται στην προ-εκλογική πραγματικότητα ο κ. Κατσίβελας έχει «σκοτούρες» και για τις διοικήσεις των νομικών προσώπων του Δήμου που καλείται να επιλέξει και προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας εντός του Οκτωβρίου.
Η λήξη της θητείας των νομικών προσώπων, μόλις σε μία εβδομάδα από σήμερα, υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν μια ευκαιρία ανανέωσης της εμπιστοσύνης του δημάρχου Τριφυλίας στις διοικήσεις τους, συνεχίζοντας οι δύο πρόεδροι να λαμβάνουν το «μισθό» της θέσεώς τους, ή αξιοποίησης άλλων συνεργατών του για να προσφέρουν και εκείνοι από θέση ευθύνης, λαμβάνοντας βεβαίως και το «μισθό» της θέσης.
Ωστόσο, επτά μήνες πριν από τις εκλογές, με «γεμάτη» θητεία τεσσάρων ετών της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας και με τη συνοχή της δημοτικής του παράταξης να έχει διαρραγεί, είναι άγνωστο εάν ο κ. Κατσίβελας διατηρεί για τον εαυτό του την

πρωτοβουλία ουσιαστικών κινήσεων.
Η πολιτική ηγεσία, το σχήμα και ο τρόπος διοίκησης του Δήμου Τριφυλίας, όπως έχουμε επισημάνει, δεν έχουν αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντιθέτως, προκαλούν σωρεία προβλημάτων στην καθημερινή λειτουργία του και οι συνέπειες αυτών έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των κατοίκων.
Αυτό που είναι διαπιστωμένο και γνωστό ήδη από προηγούμενα χρόνια, στις μέρες μας λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, με την κατάσταση να μοιάζει από χαοτική έως και… «διαλυτική». Γι’ αυτό και το κλίμα στη δημοτική παράταξη Κατσίβελα είναι ιδιαιτέρως βαρύ.
Δε θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής κανενός ότι για την απερχόμενη δημοτική παράταξη της συμπολίτευσης κομβικό σημείο και ορόσημο των εξελίξεων αποτελούν οι προσωπικές επιλογές και αποφάσεις του κ. Κατσίβελα, τόσο για τις «καρατομήσεις» των διοικήσεων του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας» και της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος Δήμου Τριφυλίας - Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., τον Οκτώβριο του 2016, όσο και για τον ορισμό αντιδημάρχων στα μέσα Μαρτίου του 2017.
Ωστόσο, οι… διαθέσεις δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης είχαν γίνει ήδη γνωστές από πολύ νωρίτερα. Ηχηρές διαφοροποιήσεις σε προτάσεις – εισηγήσεις του κ. Κατσίβελα, δημόσιες καταγγελίες στα ΜΜΕ, σφοδρές αντιδράσεις έχουν σημειωθεί καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα από τους περισσότερους εκ των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης.
«Κι έρχεται η στιγμή για ν’ αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις…», έγραψε κι ερμήνευσε ο Διονύσης Σαββόπουλος, κι αυτός ο στίχος περιγράφει με απόλυτο τρόπο το «οριακό» σημείο στο οποίο βρίσκεται ο κ. Κατσίβελας για την επιλογή διοικήσεων των νομικών προσώπων του Δήμου.    Του Ηλία Γιαννόπουλου tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα