Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Την πίτα της έκοψε η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ το


Την πίτα της έκοψε η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ το Σάββατο 25-1-2020 σε μια ασφυκτικά γεμάτη από συμπατριώτες μας και φίλους στο Ξενοδοχείο STANLEY.
Η εκδήλωση, που συντόνιζε ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. Παπακωνσταντόπουλος Δημήτριος ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟ.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ Παναγιώτης Λούτος καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους στην μαζική αυτή εκδήλωση και κάλεσε όλους να συμμετέχουν στους Συλλόγους , ιδίως οι νέοι και έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.
Στην φετινή μας εκδήλωση βραβεύτηκε ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΌΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ο αρχαιότερος Σύλλογος της περιοχής μας για την 93χρονη πολιτιστική προσφορά του στον τόπο μας.
Για την ιστορία και την δραστηριότητα του Συλλόγου μίλησαν ο πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας και ο καθηγητής στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Αθανάσιος Ζέρβας.
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Στάθης Χαρτάλος.
Την πλακέτα παρέλαβε η πρόεδρος του τιμώμενου Συλλόγου κ. Βιβή Παντελάκη που ευχαρίστησε την Ομοσπονδία και αναφέρθηκε στην δράση του Συλλόγου που η φιλαρμονική και τα χορευτικά του ομόρφυναν την εκδήλωσή μας .
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην Υπουργοί κ Γιάννης Λαμπρόπουλος βουλευτής Μεσσηνίας και κ. Θεόδωρος Ρουσσόπουλος βουλευτής βορείου τομέα Β΄ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής συμπατριώτης μας κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου κ. Άγγελος Χρονάς, ο πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος κ. Δημήτριος Μανιατάκης, ο καθηγητής Αρχαιολογίας κ. Γεώργιος Κορρές, ο Γεν. Γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Παναγιώτης Μπαζίγος και όλοι οι Σύλλογοι της Τριφυλίας και εκπρόσωποι Μεσσηνικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται εδώ στην Αττική.
Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η Χριστίνα Κυριακοπούλου από τα Φιλιατρά που της έπεσε το φλουρί. Το δώρο ήταν ένα βιβλίο –ΛΕΎΚΩΜΑ : Σμύρνη Η Μαρτυρική Μητρόπολη του Ελληνισμού.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία εκδήλωση και εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα