Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

26 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Είκοσι έξι άτομα, 19 Ελληνες και 7 αλλοδαποί, συνελήφθησαν στη Μεσσηνία σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο νομό.
Παρόμοιες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σε αυτές τις επιχειρήσεις, συνολικά συνελήφθησαν 65 άτομα, προσήχθησαν 109 και έγινε έλεγχος σε 931. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 658 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 238 παραβάσεις.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης

Πελοποννήσου.
Ειδικότερα, στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 6 Ελληνες για ναρκωτικά, 2 Ελληνίδες για κλοπή, 3 Ελληνες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 8 Ελληνες και 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 5 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 238 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: Μικροποσότητα και σπόρος κάνναβης, σουγιάς με μήκος λάμας 7 εκατοστών και 15 μέτρα καλώδιο ρεύματος, στην Αργολίδα. Μικροποσότητα κάνναβης, στη Λακωνία. Ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 23,7 γραμ., ποσότητες ηρωίνης 5,9 γραμ. και 43 ναρκωτικά δισκία, στη Μεσσηνία. Στην Αργολίδα συνελήφθησαν 7 άτομα, στην Αρκαδία 10, στην Κορινθία 5 και στη Λακωνία 17. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, “οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα