Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Δ.Σ. Τριφυλίας: Δεύτερη αναβολή δια περιφοράς συνεδρίασης λόγω μη απαρτίας


Για δεύτερη συνεχή φορά αναβλήθηκε δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας λόγω μη απαρτίας την Παρασκευή. Τα μέλη του Σώματος κλήθηκαν στην 24η τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση με πρόσκληση που εκδόθηκε την προηγούμενη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ίδια με εκείνα της 23ης. Η συνεδρίαση εκείνη, όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ, αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας, καθώς, σύμφωνα με όσα κατέστη εφικτό να μάθουμε, απουσίαζαν τουλάχιστον τα 2/3 των μελών του Σώματος, δηλαδή 18 δημοτικοί σύμβουλοι από όλες σχεδόν τις παρατάξεις.
Στη συνεδρίαση της Παρασκευής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρονται ως παρόντα 16 μέλη, ενώ απουσίαζαν 11.
Σημειώνεται ότι απουσίαζαν όλα τα μέλη των παρατάξεων Παναγιώτη Κατσίβελα και Χάιδως Παναγιωτοπούλου, καθώς επίσης ο Σαράντος Κουκούμης (σ.σ. από τις 12 Οκτωβρίου είχε καταγγείλει την απαράδεκτη τακτική των δια περιφοράς συνεδριάσεων, δηλώνοντας ότι δε θα τη νομιμοποιήσουν, απέχοντας κι από την επόμενη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ.), ο Γιάννης Παρασκευόπουλος και ο Γιώργος Τσακανίκας.
Κι ενώ έχουν ήδη αναβληθεί δύο συνεχείς δια περιφοράς συνεδριάσεις, χθες εκδόθηκε πρόσκληση για την 25η δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας την Παρασκευή και ώρα 12.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα