Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Με κάταγμα γνάθου και πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα η σύντροφος του δημοσιογράφου μετά τον ξυλοδαρμό της

Σε σοκ η σύντροφος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ. Τα πρώτα ευρήματα των γιατρών που την εξέτασαν στο ΚΑΤ.
Βαριά χτυπήματα και συγκεκριμένα κάταγμα γνάθου και πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα υπέστη η σύντροφος του δημοσιογράφου μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μετά τον επίθεση που δέχτηκε έσπευσε στο ΚΑΤ και σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της από τον δημοσιογράφο, ενώ οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν εκτός από την σπασμένη γνάθο και κατάγματα στο σώμα.
Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και συγκεκριμένα το τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο ΑΤ Ομόνοιας και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στην σύλληψη του δημοσιογράφου.
Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας έγινε σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, και η γυναίκα προχώρησε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να τον καταγγείλει στις Αρχές.
Η κοπέλα έχει προσκομίσει επίσης την πρώτη έκθεση των γιατρών του ΚΑΤ που πιστοποιεί τον βαρύτατο τραυματισμό της, ενώ θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή.
ΕΡΤ: Σε παύση η σύμβαση του δημοσιογράφου
Η ΕΡΤ έθεσε σε παύση τη σύμβαση του δημοσιογράφου, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η δημόσια τηλεόραση για τον δημοσιογράφο που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.
«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».
Ο δημοσιογράφος θα κρατηθεί απόψε στο ΑΤ Ομόνοιας και το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα