Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ομιλία Κου Κόλλια στους Τριφύλιους της Αθήνας

Την προεκλογική του ομιλία προς τους Τριφύλιους της Αθήνας πραγματοποίησε χτες Πέμπτη 21/10/10 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με το συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Κώστας Κόλλιας. Η ομιλία έγινε στο ξενοδοχείο ΑΚΡΟΠΟΛ, στην Ομόνοια.                                                         
                                                                                 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση ενός μικρού βιογραφικού του Κώστα Κόλλια από την Άντζελα Βασιλοπούλου σε μια προσπάθεια οι προσκεκλημένοι να γνωρίσουν την πολύπλευρη προσωπικότητα του Κώστα Κόλλια και την πορεία του στην πολιτική, το συνδικαλισμό, τα γράμματα, τα Τριφυλιακά πράγματα. Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι δήμαρχοι Αυλώνας, Κυπαρισσίας και Φιλιατρών οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους για τη νέα πραγματικότητα που πρόκειται να διαμορφωθεί με τη συνένωση των πέντε σημερινών Δήμων και της κοινότητας Τριπύλας στον ενιαίο Δήμο Τριφυλίας και τους λόγους για τους οποίους
στηρίζουν το συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ». Στη συνέχεια ο κ. Κόλλιας πήρε το λόγο και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει για Δήμαρχος Τριφυλίας, ανέπτυξε τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού του, ανέφερε τη θέση του απέναντι στον σχέδιο Καλλικράτης και αναφέρθηκε σε προγραμματικές θέσεις και στόχους του προγράμματός του.

Έδωσε δε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την αγροτική ανάπτυξη, τον τουρισμό και την κατάσταση του οδικού δικτύου. Τελειώνοντας ζήτησε τη στήριξη και τη ψήφο των παρευρισκομένων και τους προέτρεψε να κατέβουν στη Τριφυλία και να ψηφίσουν τονίζοντας ότι η αποχή δε δίνει καμία απάντηση στα προβλήματα που υπάρχουν.           Στην κατάμεστη αίθουσα του ΑΚΡΟΠΟΛ το κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία του κ. Κόλλια διακόπτοντάς τον πολλές φορές με τα χειροκροτήματά του.
Ανάμεσά τους  ήταν ο Γραμματέας Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας  Γιάννης Μανώλης ο οποίος απεύθυνε και χαιρετισμό, ο Κώστας Ταυρής αναπληρωτής συνδικαλισμού, ο Κώστας Σμυρλής αναπληρωτής γραμματέας των κομματικών οργανώσεων δημόσιου τομέα, ο Αντώνης Μπιρμπιλής υπεύθυνος των κομματικών οργανώσεων ιδιωτικού τομέα, ο Δημήτρης Κοντός πρώην γραμματέας συνδικαλισμού, πολλοί πρόεδροι και μέλη τριφυλιακών συλλόγων ανάμεσα στους οποίους ο πρόεδρος των εν Αθήναις Φιλιατρινών Νίκος Βορρές. Εκτός από τους τρεις εν ενεργεία δημάρχους παρών ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Κυπαρισσίας Ηλίας Τσίγγανος. Την εκδήλωση παρακολούθησε και σύσσωμο το ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας. Ο κ. Κόλλιας συνοδευόταν από πολλούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

12 σχόλια:

  1. Όλη η εξουσία: ΞΥΓΚΑΣ, ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ, ΦΙΜΝΤΙΣΗΣ, πατήρ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ, ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΣ,αλλά και Γιάννης Μανώλης, Κώστας Ταυρής, Κώστας Σμυρλής, Αντώνης Μπιρμπιλής, Δημήτρης Κοντός, Νίκος Βορρές, ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του κου Κόλλια!!!!!!
    Τώρα.....Νικήσαμε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, τι νομίζει ο Σαμπαζιώτης, ότι είναι γενικός δερβέναγας;
    Αυτός μέσα, αυτός έξω!!!!
    Πολλά λέγονται, πάρα-πολλά, τα μισά να είναι αλήθεια και παλι είναι πολλά!
    Αλλά και ο άλλος! Βγαίνει και λέει να μην ψηφίσουνε το ψηφοδέλτιο της παράταξης; Είναι δυνατόν;Μικροκακομοίρηδες είναι όλοι;
    Μικροσυμφεροντολόγοι;
    Σαν τον άλλον του ΠΑΣΟΚ; Ήθελε να βάλει μόνος του, διαμαρτυρόμενος και τώρα παρακάλαγε τον Σωτηρόπουλο να τον βάλει υποψήφιο;Τόσο πολύ το πίστευε; Τι να πει κανείς; ¨ολοι ένα μάτσο χάλια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Κυπαρισσία, γίνεται το έλα να δεις!
    Έχεις δίκιο Μαρίνο!και στα δύο ψηφοδέλτια!
    Πως σας κάνανε έτσι, μωρέ πατριώτες;
    Όποιος Φιλαιτρινός και να χάσει, ξέρει την δικαιολογία!
    Οι Κυπαρισιώτες φταίνε!!!!!!!!
    Αυτοίθα την πληρώσουνε!!!!!
    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!Χ!ΑΧ!Α!Χ!Α!!!!!!
    Θεία δίκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ;
    Βέβαια, στερείτε όλων των επιστημονικών προϋποθέσεων,για να θεωρηθεί αξιόπιστο, όμως τυχαίο είναι ότι ο κος Σωτηρόπουλος μόνος του πιάνει το 52%!!!!!!!!Ο κος Κόλλιας μόνο 36%.......
    Μήπως οι οιωνοί, θέλουν να δείξουν κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΣΕΛΑ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΙΟ ....ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ.....ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ...ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΟΥΚΟΥΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μίλησε ο Κόλλιας στην Αθήνα, θα μιλήσει και ο Σωτηρόπολος, έκανε εγκαίνια Ο Σωτηρόπουλος θα κάνει εγκαίνια και ο Κόλλιας!
    Ότι κάνει ο ένας θα κάνει και ό άλλος!!!!
    Δίνει κατοστάρικα ο Παπανδρέου στους Επαίτες και τους ζήτουλες (όπως κατάντησε τα περήφανα γηρατειά, όχι όμως στους αγρότες!)θα περάση ο Σαμαράς να μας πεί..τα δικά του!!!!!!!
    Γι αυτό σας λέω.....ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ και πάσης Ελλάδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολώνουν επίτηδες την κατάσταση Παπανδρέου και Σαμαράς για να μας εγκλωβίσουν και πάλι!!!
    Μην ξεχνάτε και μην σας πείθουν!!!!
    Μας τα πήραν όλα και είναι υπεύθυνοι και οι δύο!
    Γι αυτό Κουκούμης, άκυρο, λευκό και ότι άλλο θέλετε!¨΄Οχι στα δύο Κόμματα! Μας δουλεύουν !!!!!
    Μην παρασύρεστε, απο τα λαμόγια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. BΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ!ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!ΒΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ!ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΒΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΜΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΝΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε κακέ 62 επειδή το γκάλοπ δεν σου βγαίνει το ρίχνουμε στην αλλοίωση; Πάρτο απόφαση ότι και να κάνετε τόσο εσύ και το συνάφι σου όσο και ο ¨Μπιλι¨όπως τον λες δεν θα καταφέρετε τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα