Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, για τα αποτελέσματα της συνάντησης Μέρκελ-Σαρκοζί και το φορολογικό

Εικόνα έχει η ΝΕΤ ,
Η ευρωπαϊκή αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους πορεύεται μέσα στη γκρίζα ζώνη των διαφορετικών και αντιτιθέμενων συμφερόντων του γαλλογερμανικού άξονα. Η  Ευρώπη βρίσκεται σε κρίση και αναμφισβήτητα αυτή η πολιτική κρίση της Ευρώπης διαμορφώνει ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον για την Ελλάδα.
Πρέπει να διεκδικηθεί πολιτική λύση για την κρίση χρέους της χώρας. Μια κρίση χρέους που πια είναι γενικευμένη. Η Ευρώπη,  ή θα πορευτεί πολιτικά ενοποιημένη ασκώντας επί της ουσίας την οικονομική διακυβέρνηση ή θα αρχίζει να μετράει τις διασπάσεις της.
Για το φορολογικό
Την ώρα που η παραοικονομία καλά κρατεί και η φοροδιαφυγή εξακολουθεί να λεηλατεί το μόχθο του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση παίρνει δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα σε βάρος και πάλι των μεγάλων θυμάτων, των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας, των συνταξιούχων. Είναι ανάγκη και η φοροδιαφυγή να παταχθεί και να ελαφρυνθούν  τα στρώματα της κοινωνίας, τα οποία χρόνια τώρα πληρώνουν τους φόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα