Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ιωάννης Γεωργίου Καναβός: Υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Περδικονερίου

Ο Ιωάννης Γ. Καναβός γεννήθηκε στο Περδικονέρι Μεσσηνίας το Νοέμβριο του 1975, και μεγάλωσε εκεί, έως ότου αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας το 1993.
Είναι Κλινικός Νοσηλευτής με μεταπτυχιακές σπουδές στη .........
Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) και με εξειδίκευση στη Διοίκηση Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος και δύο φορές Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π./ www.pasonop.gr ), ενώ σήμερα είναι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας.
Ταυτόχρονα, είναι Ιδρυτικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (ΙΝΕΠΥ / www.inepy.gr ) με το οποίο έχει αναπτύξει έντονη εθελοντική δράση, αλλά και αξιοζήλευτο επιστημονικό έργο.
Η σύζυγός του είναι Φυσικοθεραπεύτρια στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων και έχουν δυο γιούς, 3ων και 6 ετών.

«Η απόφασή μου για υποβολή υποψηφιότητας στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, και συγκεκριμένα για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Περδικονερίου, αποτελεί συνειδητή επιλογή για ουσιαστική αποκέντρωση και αναζήτηση πραγματικής ποιότητας ζωής.
Οι Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Τριφυλίας, τα χωριά μας, που τόσο έντονα βιώνουν την εγκατάλειψη και τις συνέπειες της πολυεπίπεδης κρίσης των τελευταίων ετών, αποτελούν τα αρχέγονα κύτταρα ενός ευρύτερου Οργανισμού που σήμερα περιγράφεται ως ο Καλλικρατικός Δήμος Τριφυλίας.
Χρέος όλων μας, να διασώσουμε τα ζωτικά και πολύτιμα αυτά κύτταρα, να στρέψουμε την προσοχή μας στις Κοινότητες. Να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις, ώστε να ξαναγίνουν βιώσιμες. Να αναστρέψουμε την εγκατάλειψη και την ερήμωση, να διασφαλιστούμε συνθήκες ποιοτικής διαβίωσης που θα ξαναφέρουν τον κόσμο στα χωριά του. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις πραγματικά βιώσιμης ανάπτυξης, ώστε οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων να μην αισθάνονται πολίτες δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας!

Να εκμεταλλευθούμε στο έπακρο όλα τα μέσα και τις υποδομές της σύγχρονης τεχνολογίας, όλες τις εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, προκειμένου τα χωριά της Τριφυλίας να αναδειχθούν, και να αναδείξουν όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν και προσδιορίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του ευλογημένου τόπου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Τριφυλίας (η κάθε μία ξεχωριστά, με τις ιδιαιτερότητές της) μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ουσιαστικής ανάπτυξης για ολόκληρο το Δήμο, αρκεί να υπάρχει ουσιαστική διάθεση συνεργασίας και όραμα.
Αυτή τη διάθεση και το κοινό όραμα μοιράζομαι με τον επικεφαλής του συνδυασμού ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ Παναγιώτη Κατσίβελα, και γι’ αυτό το λόγο ζητώ από τους συντοπίτες μου ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να αγωνιστώ, όπως αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια για το Νοσηλευτικό Κλάδο και για το δικαίωμα των πολιτών σε καλύτερες υπηρεσίες Υγείας.»
2 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςΜαΐου 02, 2014

  φτανει πια με τους Γιατρους πολιτευτες. γεμισε η πολιτικη γιατρους Γιατροι για Δημαρχοι Γιατροι για Βουλευτες Γιατροι για Συμβουλοι... ΑΜΑΝ ΠΙΑ Μονο στα νοσοκομεια ΔΕΝ υπαρχουν ΓΙΑΤΡΟΙ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ
  Α... και μια απορια ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ???

  Υ.Γ. Δεν εχω τιποτα με τον παραπανω υποψηφιο .Απλα τον παιρνει η ΜΠΑΛΛΑ...

  NLS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣΜαΐου 03, 2014

   ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ)ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...... ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!!!!!!

   Διαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα