Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΞΥΝΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ

Ο κύριος Μπαλτάκος διερωτήθηκε τι έχει να διερευνήσει η δικαιοσύνη σχετικά με το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί. Η απάντηση είναι σωρεία ποινικών αδικημάτων μέχρι πλήρους ευτελισμού των θεσμών και της ίδιας της ελληνικής δικαιοσύνης. Σχεδόν κατέλυσε το Πολίτευμα.

1)Η συνομιλία, πέρα από θεσμικό σκάνδαλο πρώτου βαθμού, ταυτίζει την καρδιά της κυβέρνησης που λέγεται Γραμματέας Υπουργικού Συμβουλίου, με μια χαρακτηρισθείσα από την ίδια την κυβέρνηση εγκληματική οργάνωση. Ο κ. Μπαλτάκος μιλάει σε αργκό ("Χαμός έγινε, της πουτάνας,τους γάμησε τα πρέκια, είσαι μαλάκας (ότι του είπε ο Σαμαράς), τον πούστη (είπε για τον Σαμαρά" ) με έναν υπόδικο όχι απλά για συμμετοχή αλλά για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Συνομιλούν ως να είναι συνοδοιπόροι. Ως να έχει προϋπάρξει πολλές φορές συνεννόησή τους και οικειότητα μεταξύ τους. Η έκπληξη του Κασιδιάρη στο ξεκίνημα του διαλόγου που λέει: "Όταν κατ' αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;" είναι ενδεικτική του ότι θεωρεί ότι ο κ.Σαμαράς μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι "φίλα προσκείμενος" και ενεργεί πέραν το προσδοκώμενου. Άρα καταρχήν ερευνητέα είναι η σχέση και η υπόγεια διαδρομή μιας εγκληματικής οργάνωσης με την καρδιά της κυβέρνησης και ποιος ξέρει με ποιόν άλλον

2)Ο κ. Μπαλτάκος λέει ρητά και κατηγορηματικά ότι ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς 1)κατέλυσε το πολίτευμα ταυτίζοντας την λειτουργία της εκτελεστικής με τη δικαστική εξουσία και 2)"έστησε" παραδικαστικό με το οποίο έβαλε ως στόχο τον πολιτικό αφανισμό της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να πάρει την πρωτιά (άρα και τις +50 βουλευτικές έδρες) από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η θέση αυτή στηρίζεται τουλάχιστον στα παρακάτω αποσπάσματα του διαλόγου:
α)λέει ο κ. Μπαλτάκος ότι το πρόβλημα του κ. Σαμαρά ήταν το "αμερικάνικο σιωνιστικό συνέδριο" στο οποίο είχε δηλώσει ότι «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γεια σας!» ποιος τους έδεσε ο κ. Σαμαράς; εμείς νομίζαμε η ελληνική δικαιοσύνη.
β)Ο Κασιδιάρης ρωτάει "Ποιος του 'πε (του Σαμαρά) να τα κάνει αυτά;" και ο Μπαλτάκος αντί να πει: μα δεν έκανε ο πρωθυπουργός τίποτα,  απαντά: "Πρώτ' απ' όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ' το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα". Ο Κασιδιάρης απορεί: "Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;". Ο Μπαλτάκος όχι μόνο δεν αρνείται τον συντονισμό του πρωθυπουργού κ.Σαμαρά αλλά τον βρίζει κιόλας"Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο". Πράγματι απίστευτο.
γ)Ο Κασιδιάρης προτρέπει: "Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.". Ο Μπαλτάκος αντί να απαντήσει: τι είναι αυτά που λες; δεν έδωσε ο πρωθυπουργός τέτοια εντολή, τι απαντά; "Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.". Επιβεβαιώνει δηλαδή τα λεγόμενα του Κασιδιάρη ότι ο κ.Σαμαράς έδωσε εντολή στον κ. Αθανασίου και ο κ. Αθανασίου εντολή στην κ. Γκουτζαμάνη.

3)Ο κ. Μπαλτάκος λέει ρητά και κατηγορηματικά ότι οι εισαγγελικοί και ανακριτικοί λειτουργοί παρέβησαν το καθήκον τους μετά από  παρεμβάσεις υπουργών και ότι αυτό το έκαναν γιατί ευννοήθηκαν από πολιτικά πρόσωπα:
α)Όταν ο Κασιδιάρης ρωτάει γιατί τους αφήσανε και στη συνέχεια τους συνέλαβαν πάλι, ο κ.Μπαλτάκος απαντά: "Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία". Και παρακάτω επαναλαμβάνει:  "Ο ανακριτής όμως δεν είχε στοιχείο κανένα" Δηλαδή η καρδιά της κυβέρνησης ομολογεί στημένες συλλήψεις. Γιατί να το κάνουν αυτό οι ανακριτές και οι εισαγγελείς;   
 β)Αναφέρει χωρίς καμιά συστολή ότι: 
i)τη "ζημιά" (δηλαδή την παρέμβαση για τη σύλληψη χωρίς στοιχεία) την έκαναν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη: Κασιδιάρης: "Δένδιας, Αθανασίου;"Μπαλτάκος: "Ποιος άλλος να το κάνει…" 
ii)επίσης ότι οι Αθανασίου και Δένδιας πείσανε την "θεούσα" (Κασιδιάρης) δικαστικό λειτουργό Γκουτζαμάνη η οποία είναι "δεξιά και με το γράμμα του νόμου" (Κασιδιάρης) με το αιτιολογικό ότι «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετοι με τον Χριστιανισμό» να τους προφυλακίσει. Και ξαναδίνει με ονοματεπώνυμο τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη: Κασιδιάρης: "Ποιος την έπεισε γι' αυτά τα πράγματα;" Μπαλτάκος: "Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας".
iii)Τέλος, και σημαντικότερο όλων, όταν ο Κασιδιάρης τον καλεί να πάει στον Εισαγγελέα και να πει ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία ο Μπαλτάκος τι απαντά;  "Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο". Δηλαδή λέει νέτα σκέτα την κ. Γκουτζαμάνη "στημένη". Αλλά συνεχίζει στα χειρότερα: Κασιδιάρης: "Λες ε;" Μπαλτάκος: "Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;". Λέει δηλαδή ότι η κ. Γκουτζαμάνη μετά βεβαιότητος θα καταχραστεί την εξουσία της και δεν θα πράξει τα δέοντα. Τέλος απαντώντας στο ερώτημα του Κασιδιάρη "Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;" δίνει την εξής απάντηση: Αφού είναι απ' το ίδιο χωριό. Κασιδιάρης : Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο. Μπαλτάκος: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ' το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομήλικοι σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.» Για δεύτερη φορά ισοπεδώνει κάθε αξιοπιστία της δικαιοσύνης ισχυριζόμενος ότι η ανώτατη Εισαγγελική λειτουργός κ. Γκουτζαμάνη κατέχει τη θέση της λόγω του ότι τυγχάνει συντοπίτισσα πολιτικού προσώπου και "ξεπληρώνει γραμμάτιο".

    Πάμε ξανά επιγραμματικά πλέον:
1)Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, δηλαδή η καρδιά της Κυβέρνησης, συνομιλεί απευθείας και με πρωτοφανή οικειότητα με υπόδικο που διευθύνει εγκληματική οργάνωση.
2)Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, δηλαδή η καρδιά της Κυβέρνησης, ομολογεί την πλήρη ταύτιση της εκτελεστικής με την δικαστική εξουσία ομολογώντας κατάλυση του πολιτεύματος.
3)Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, δηλαδή η καρδιά της Κυβέρνησης, λέει ότι ο πρωθυπουργός κ.Σαμαράς έστησε παραδικαστικό για πολιτικά οφέλη, παραβαίνοντας τον όρκο του για την τήρηση του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους.
4)Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, δηλαδή η καρδιά της Κυβέρνησης,λέει ότι οι ανακριτές έκαναν συλλήψεις χωρίς κανένα στοιχείο, παραβαίνοντας το ύψιστο καθήκον τους.
5)Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, δηλαδή η καρδιά της Κυβέρνησης, λέει ότι οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη έκαναν τη "ζημιά" και έπεισαν τη "θεούσα" και "δεξιά" εισαγγελική λειτουργό αλλά και τους ανακριτές να τους προφυλακίσει χωρίς στοιχεία, παραβαίνοντας τον όρκο τους για την τήρηση του Συντάγματος και τους ώθησαν να παρανομήσουν.
6)Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, δηλαδή η καρδιά της Κυβέρνησης, λέει ότι η Εισαγγελική λειτουργός θα πήγαινε στο αρχείο, με συνοπτικές διαδικασίες, καταγγελία ακόμη και του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης γιατί "ξεπληρώνει γραμμάτιο" παραβαίνοντας το ύψιστο καθήκον της και κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας της.

Ε! Δεν τα λες και λίγα όλα αυτά τα αδικήματα. 

Η δικαιοσύνη έχει μια μόνο ευκαιρία να πείσει την ελληνική κοινωνία ότι μπορεί να την εμπιστεύεται. Να μην σιωπήσει και να μην κρυφτεί. Άλλωστε η πολιτική ηγεσία πέταξε τη λάσπη επάνω της. Από την ώρα που ο κ. Μπαλτάκος δεν αμφισβητεί το περιεχόμενο των συνομιλιών αλλά μόνο το τεκμήριο αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα