Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

«Κόντρα» στο Δ.Σ. Τριφυλίας για δημοτικό μηχάνημα που δούλευε σε ιδιωτικό χώρο επιχείρησης στα Φιλιατρά

«Κόντρα» για δημοτικό μηχάνημα που ημέρα Σάββατο δούλευε σε ιδιωτικό χώρο επιχείρησης στα Φιλιατρά, σημειώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Δημήτρης Κουτσούλης, κάνοντας λόγο για ευτελισμό του Σώματος, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής Κατσίβελα και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννη Κατσούλα, τόνισε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι θέτουν ερωτήσεις για σοβαρά θέματα, που αγγίζουν και τα όρια της παρανομίας, αλλά δεν παίρνουν απαντήσεις. 
Ανέφερε δε τις ερωτήσεις που υπέβαλε η Αλεξάνδρα Τσούλου για γκρέιντερ του Δήμου που δούλευε ημέρα Σάββατο σε χώρο ιδιωτικής επιχείρησης στα Φιλιατρά και τη δήλωση του δημοτικού συμβούλου, Γιώργου Ασημακόπουλου, ότι «το γκρέιντερ του Δήμου Τριφυλίας, αντί να δουλέψει σε αγροτικούς δρόμους και για καθαρισμό, το χρησιμοποιούν για “θελήματα”». 
Απαντώντας ο κ. Κατσίβελας είπε ότι ουδείς αιρετός είχε δώσει εντολή και για το θέμα αυτό διεξάγεται έρευνα, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Κουτσούλη.
Διαφορετική θέση από το δήμαρχο εξέφρασε ο τοπικός αντιδήμαρχος Φιλιατρών, Τάσος
Πούλος, ο οποίος είπε: 
«Εκείνο που θα ήθελα ν’ απαντήσω, που έχει σχέση με το έγκλημα που διεπράχθη, το ότι ένα μηχάνημα του Δήμου (στο σημείο εκείνο παρενέβη η κα Τσούλου ζητώντας το λόγο από τον κ. Καλκαβούρα κι εκείνος της είπε ότι δεν έχει το λόγο), σας παρακαλώ έτσι, θέλω να τοποθετηθώ κι επειδή είμαι αντιδήμαρχος πόλης κι επειδή είχα κάνει μια δήλωση ότι για οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει στον τόπο μου εγώ είμαι ο αποκλειστικά υπεύθυνος και για τα θετικά δεν έχω καμία συμμετοχή, βέβαια το μήνυμα αυτό πήγαινε σε πολλούς αποδέκτες. Λοιπόν, αγαπητέ συνάδελφε, το μέγα, λοιπόν, αυτό έγκλημα, δηλαδή το ότι το γκρέιντερ συγκεκριμένα έκανε μια εξυπηρέτηση, θέλετε να πω – που δεν έγινε – ότι το ’στειλα εγώ;
 Δε διστάζω να το πω. Λέω ότι εγώ είμαι εγκληματίας. Προσέξτε. 
Σε μια επιχείρηση που θα δώσει δουλειά σε 25 οικογένειες (στο σημείο εκείνο προκλήθηκε ένταση με την κα Τσούλου να φωνάζει «αυτή είναι η δουλειά του Δήμου; Έλεος πια…»). Κυρίως απευθύνομαι στο συνάδελφο. Και μάλιστα η συγκεκριμένη επιχείρηση θα δημιουργήσει κι ένα μίνι μάρκετ μ’ άλλες τόσες θέσεις (στο σημείο εκείνο παρενέβη ο κ. Κουκούμης λέγοντας «με πόσο μισθό;»). Αφήστε με λιγάκι. Εγώ μιλώ τώρα κι εγώ αναλαμβάνω οποιαδήποτε ευθύνη. Όχι (Στο σημείο εκείνο έκανε νέα παρέμβαση ο κ. Κουκούμης, λέγοντας «είναι σοβαρή δικαιολογία αυτή τώρα; Με θέσεις εργασίας τα πάντα εξυπηρετούνται; Κι εγώ ήθελα το γκρέιντερ, κ. αντιδήμαρχε, του Δήμου που το πληρώνουμε. Πάμε στις επιχειρήσεις να τις εξυπηρετήσουμε;). Δε μου λέτε; Είναι η πρώτη φορά που μηχάνημα του Δήμου εξυπηρετεί, όχι επιχείρηση (στο σημείο εκείνο νέα παρέμβαση του κ. Κουκούμη που είπε «να μην εξυπηρετεί…»). Εγώ συμφωνώ, εκατό φορές συμφωνώ μαζί σας. Γιατί αυτή η ευαισθησία; Και να ξεκαθαρίσω τα πράγματα: Μακάρι στα Φιλιατρά να έρθουν τρεις τέσσερις επιχειρήσεις, αγαπητέ συνάδελφε (νέα παρέμβαση από την κα Τσούλου, λέγοντας «εγώ προτείνω να κάνουμε δημοτικό σουπερ μάρκετ, ν’ απασχολήσουμε κόσμο») και ειλικρινά το λέω, θα γινόμουνα εγκληματίας, διότι αυτό θα μου επέβαλε το συμφέρον του τόπου μου. Έτσι; Αυτό το ξεκαθαρίζω. Για οτιδήποτε έγινε έτσι εγώ είμαι ο υπεύθυνος».
Τελικά, ποιος έστειλε το γκρέιντερ να κάνει εργασίες σε ιδιωτικό χώρο επιχείρησης στα Φιλιατρά ημέρα Σάββατο;
Του Ηλία Γιαννόπουλου ΠΗΓΗ: ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ

8 σχόλια:

  1. Απαντώντας ο κ. Κατσίβελας είπε ότι ουδείς αιρετός είχε δώσει εντολή...
    Μάλλον από όσα είπε ο Κος Πόύλος... δεν ξέρει τι του γίνεται!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΛΟΣ: Δε διστάζω να το πω. Λέω ότι εγώ είμαι εγκληματίας....

    ΛΕΤΕ; ΤΟΝ ΣΑΜΟΥΗΛ ( ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΗΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ), ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΛΟΣ(ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ):-Και να ξεκαθαρίσω τα πράγματα: Μακάρι στα Φιλιατρά να έρθουν τρεις τέσσερις επιχειρήσεις, αγαπητέ συνάδελφε και ειλικρινά το λέω, θα γινόμουνα εγκληματίας, διότι αυτό θα μου επέβαλε το συμφέρον του τόπου μου. Έτσι; Αυτό το ξεκαθαρίζω. Για οτιδήποτε έγινε έτσι εγώ είμαι ο υπεύθυνος».
    Το λέμε αλλιώς και θέλημα Κε Πούλε μου αν θέλουμε, έτσι;
    Δηλ. Προσωπική εξηπηρέτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γω αν ήμουν στη θέση του κ. Πούλου το ίδιο θα έκανα. Πάνω απ΄ όλα το συμφέρον της πόλης μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εννοεί ο Πούλος όταν λέει ότι για όλα τα κακά είναι αυτός υπεύθυνος ενώ σε ότι καλό γίνεται δεν έχει καμία ανάμειξη;;;;
    Τι Θέλει να πει ο ποιητής;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν αγνοία όλων των υπολοίπων έδρασε ο Κος Πούλος....
    Ο οποίος είναι κατ΄ ομολογία ένοχος!!!
    Οφείλει να καταθέσει την παραίτησή του στον Δήμαρχο!!!!
    Άλλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποιόν δήμαρχο μιλάς φίλε Γιώργο;
    Αυτός είναι ανύπαρκτος!!!
    Ότι θέλει ο καθένας κάνει...
    Σκορποχώρι!!!!
    Αν υπήρχε, θα το είχαμε δει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σα δεν ντρέπεστε. Μην κάνει κανείς καλό να πέσουμε να τονε φάμε. Ρε ουσσσσστττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα