Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Κρήτη: Έκλεβαν τάματα και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ από εκκλησίες

Εξιχνιάστηκαν ακόμα είκοσι οκτώ (28) υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς στα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Από τη συνολική τους δράση, οι ληστές αποκόμισαν χρήματα, κοσμήματα και εκκλησιαστικά είδη η χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.
Μετά την εξιχνίαση τριάντα έξι (36) υποθέσεων κλοπών-διαρρήξεων σε Ιερούς Ναούς των Νομών Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου, συμπληρωματικά εξιχνιάστηκαν ακόμα είκοσι οχτώ (28) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς των Νομών Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου.
Η εξιχνίαση των παραπάνω υποθέσεων είναι αποτέλεσμα της ανάλυσης του τρόπου δράσης, καθώς και της συνεχιζόμενης συνδυαστικής και αναλυτικής διερεύνησης

υποθέσεων, με κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού και το Αστυνομικό Τμήμα Χώρας Σφακίων.
Για το σύνολο των υποθέσεων αυτών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 33 και 36 ετών κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Συγκεκριμένα, από τη συνολική τους δράση αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, εκκλησιαστικά είδη (τάματα και λοιπά χρυσά αντικείμενα), η χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου. dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα