Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Αστυνομικός σκύλος παρέχει ανάνηψη σε αξιωματικό

Ένας γενναίος αστυνομικός σκύλος απέδειξε τις ικανότητες του στην παροχή πρώτων βοηθειών προσφέροντας υπηρεσίες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης σε έναν αστυνομικό που προσποιούταν ότι κινδυνεύει.
Ένας γενναίος αστυνομικός σκύλος απέδειξε τις ικανότητες του στην παροχή πρώτων βοηθειών προσφέροντας υπηρεσίες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης σε έναν αστυνομικό που προσποιούνταν ότι κινδυνεύει.
Σύμφωνα με tweet που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της η Δημοτική Αστυνομία της Μαδρίτης, ο Πόντσο, όπως είναι το όνομα του φοβερού κουταβιού, προσέφερε καρδιοαναπνευστική
ανάνηψη σε έναν αξιωματικό χωρίς να διστάσει ούτε στιγμή προκειμένου να σώσει τη ζωή του.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στα πλαίσια μίας επίδειξης των ικανοτήτων του Πόντσο μπροστά σε κοινό, το οποίο καταχειροκρότησε το οξυδερκές ζώο.
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή δείχνει έναν αξιωματικό να πέφτει στο έδαφος και να προσποιείται ότι δεν ανταποκρίνεται. Αμέσως ο Πόντσο αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης και επεμβαίνει φορώντας στην πλάτη του την εξάρτηση με τον αστυνομικό φάρο, όπως κάθε αστυνομικός σκύλος που σέβεται τον εαυτό του.
Πηδά ξανά και ξανά στο στήθος του αξιωματικού με τα μπροστινά του πόδια και βάζει το αυτί του στο λαιμό του για να δει αν αναπνέει. Στη συνέχεια επαναλαμβάνει.
Ο Πόντσο ακολούθησε πιστά και με απόλυτη προσήλωση τη διαδικασία διάσωσης μέχρι να «σώσει» τον αστυνομικό ο οποίος τον επιβράβευσε με μία λιχουδιά.
Το βίντεο του Πόντσο έχει ήδη γίνει viral, ενώ στο twitter μετρά 12 χιλιάδες retweets και 21 χιλιάδες likes.


"Heroica" actuación de nuestro Poncho, que no dudó ni un instante en "salvar la vida" del agente, practicando la de una manera magistral.
El perro es el único ser en el mundo que te amará más de lo que se ama a sí mismo- John Billings
Πηγή:skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα