Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Διαγράφηκε πρόστιμο 900.000 ευρώ της Καίτη Γαρμπή!


+2

Η απόφαση του δικαστηρίου την απαλλάσσει από το υπέρογκο πρόστιμο!
Tην Καίτη Γαρμπή δικαίωσε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών στην πολύχρονη μάχη της με την Εφορία, διαγράφοντας το πρόστιμο των 900.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, διαγράφηκε το πρόστιμο διότι δεν μπορούσε να αποδειχθεί το μεγάλο ύψος της φοροδιαφυγής, ενώ κάποια από τα αδικήματα είχαν παραγραφεί, επειδή είχε παρέλθει η πενταετία.
Δείτε το βίντεο:


Ο δικηγόρος της Καίτης Γαρμπή, Πέτρος Καιμακάμης, δήλωσε για την υπόθεση: «Ευθύς εξ΄ αρχής προβάλαμε πλήθος νομικών και πραγματικών ισχυρισμών, μέρος των οποίων ήδη έγινε δεκτό κατά τα προηγούμενα στάδια κρίσης της υπόθεσης. Τελικώς το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δέχτηκε τον ισχυρισμό περί παραγραφής του δικαιώματος του Δημοσίου προς επιβολή φόρου και μηδένισε, σχεδόν, το ποσό καταλογισμού. Πρόκειται νομικά για άρτια απόφαση, η οποία δικαιώνει στο ακέραιο τη νομική επεξεργασία της υπόθεσης και τη συνεπή προσπάθειά μας επί σειρά ετών».
Πηγή: reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα