Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Γιαννιτσά: Σε ακατοίκητο σπίτι... καλλιεργούσε χασισοφυτεία



Ο 54χρονος δράστης εντοπίστηκε την στιγμή που μπήκε σε μια έκταση με θάμνους στο πίσω μέρος ενός ακατοίκητου σπιτιού, για να τρυγήσει τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα
Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Ασφάλειας Πέλλας είχε μπει ένας 54χρονος Έλληνας κάτοικος Γιαννιτσών, μετά από πληροφορίες ότι εμπλεκόταν στην παραγωγή χασίς. Αφού τον εντόπισαν, τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και εκείνος τους οδήγησε άθελά του στην χασισοφυτεία του.
Ο 54χρονος εντοπίστηκε την στιγμή που μπήκε σε μια έκταση με θάμνους στο πίσω μέρος ενός
ακατοίκητου σπιτιού, για να τρυγήσει τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Τότε, συνελήφθη επ' αυτοφώρω και τα 26 χασισόδεντρα που είχαν ύψος ως δύο μέτρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
*** Σε έναν χώρο σε αγροτική περιοχή έξω από μια τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης που είχε εκχερσώσει και διαμορφώσει κατάλληλα, καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 ως δυο μέτρων ένας 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε.. Τα χασισόδντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο καλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Μάνος Τσαγκαράκης,  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα