Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Δημήτρης Καμμένος – Αποκάλυψη «βόμβα»: «Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρότασης μομφής κατά του Κοτζιά»

Ο Δημήτρης Καμμένος έσπασε την σιωπή του μετά από την εκρηκτική ψηφοφορία του Σαββάτου (15.06.2018) στη Βουλή, όπου ψήφισε “ναι” στην πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ – “”Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρότασης μομφής κατά του Κοτζιά αλλά δεν προλάβαμε” αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ – Ο Δημήτρης Καμμένος μίλησε για τα επόμενα σχέδια του αλλά και για τον Πάνο Καμμένο και την φιλία τους
Στην πρώτη του συνέντευξη μετά από το «ναι» στην πρόταση της ΝΔ κατά της κυβέρνησης και την διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος αποκάλυψε το έντονο παρασκήνιο από την κρίσιμη ψηφοφορία του Σαββάτου (15.06.2018).
Ο Δημήτρης Καμμένος σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη. Όπως ανέφερε, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ πριν από την ψηφοφορία συζήτησε το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του υπουργού

Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.
«Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα αλλού» ανέφερε τόνισε ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος. «Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έρθει στη Βουλή. Δεν έπρεπε να δοθεί εξουσιοδότηση στον κύριο Κοτζιά για να το υπογράψει, μετά ίσως είναι αργά για καταψήφιση» συμπλήρωσε.
«Εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά χθες και σήμερα νιώθω ανεξάρτητος Έλληνας. Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες σήμερα» τόνισε ο κ. Καμμένος, λέγοντας πως σήμερα πουλιέται η Μακεδονία και ανοίγουν οι ασκού του Αιόλου για το Αιγαίο και την Θράκη.
Για τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ
Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ αρνητικά για τον πρόεδρο του κόμματος που ήταν ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να διατηρήσει την φιλία του με τον Πάνο Καμμένο αλλά… «it takes two to tango».
«Δεν θα μιλήσω ποτέ εναντίον του Καμμένου ούτε θα αποκαλύψω συζητήσεις. Τίμησα τους ΑΝΕΛ και με τίμησαν. Δεν χρειάζονται ακρότητες. Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας. Πολλοί συντονιστές των ΑΝΕΛ δηλώνουν παραίτηση σήμερα. Αυτό το κόμμα ξεκίνησε με πολλή αγάπη για την πατρίδα. Είμαι όμως ενάντια στον διχαστικό λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για όλα όσα ακούγονται περί διαπλοκής, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι δεν τον αφορούν: «Εγώ διαπλέκομαι με τον ελληνικό λαό» είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς δε για τα άμεσα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε ότι δε σκέφτεται «κανένα άνοιγμα πόρτας σε άλλο κόμμα»!  aerasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα