Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στα Χανιά



Η σορός του βρέθηκε θαμμένη σε πέντε μέτρα βάθος με το αυτοκίνητό του από πάνω
Θαμμένος σε ένα λάκκο 5 μέτρων, μόλις 50 χιλιόμετρα από το σημείο που είχε εξαφανιστεί στις 7 Μαρτίου, εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα ο κτηνοτρόφος τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί και η σορός του οποίου βρέθηκε σήμερα το πρωί.
Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη
Η σορός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ύστερα από υπόδειξη των δύο αδελφών από τα Σφακιά, οι οποίοι έπειτα από 24 ώρες από τη σύλληψή τους,, «έσπασαν» και ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον άτυχο ηλικιωμένο.

Η σορός και το αυτοκίνητο του 70χρονου εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στον Αλικιανό, σε ιδιωτικό χώρο, ενώ οι δράστες, παρότι ομολόγησαν το έγκλημα και υπέδειξαν υπό το βάρος των συνεπειών του νόμου, τον χώρο στο οποίο έθαψαν το πτώμα, δεν έχουν διευκρινίσει στους αστυνομικούς τις αιτίες που τους οδήγησαν στη στυγερή δολοφονία.
Ο Δ/ντης Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων κ. Παρασκευάς Χινόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο χρονικό των ερευνών και στα σημερινά ευρήματα που οδήγησαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας και την επιτυχία της ΕΛΑΣ. Σημείωσε ότι από την αρχή που δηλώθηκε η εξαφάνιση του 70χρονου, κινήθηκαν υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, εξαιτίας του τρόπου που είχαν χαθεί τα ίχνη του ηλικιωμένου. Από τις πρώτες έρευνες εντοπίστηκαν ύποπτοι δράστες και χώροι και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν αδιάσειστα στοιχεία που «έδεναν» την υπόθεση και οδήγησαν στους δύο συλληφθέντες.
Ως προς τα σημερινά ευρήματα, ο κ. Χινόπουλος ανέφερε ότι ο 70χρονος εντοπίστηκε θαμμένος σε βάθος 5 μέτρων, σε χώρο στον Αλικιανό ενώ οι δράστες είχαν ρίξει από πάνω του χώμα και χαλίκια και έπειτα το αυτοκίνητό του. Δηλαδή έθαψαν τη σορό του 70χρονου, τη σκέπασαν περίπου ένα μέτρο με χώμα και στη συνέχεια, στο ίδιο σημείο, έθαψαν και το αυτοκίνητό του.
Μέχρι και αυτήν την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που τα δύο αδέλφια σκότωσαν τον κτηνοτρόφο ενώ απαντήσεις θα δώσει και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του ηλικιωμένου
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα