Αύριο ΤΡΙΤΗ 2/11/2010, το πρωϊ, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ θα επισκεφτεί καταστήματα στην πόλη της Καλαμάτας.
Το απόγευμα ο κ. Παναγιωτόπουλος, θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε καταστήματα της Καλαμάτας, ενώ στις 19:00 θα επισκεφτεί τη Βέργα και αμέσως μετά στις 20:00 θα επισκεφτεί τα Γιαννιτσάνικα.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 3/11/2010, το πρωϊ, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ θα περιοδεύσει στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Είρας, ξεκινώντας στις 10:00 από το Δημοτικό Διαμέρισμα Σκληρού.
ΙΣΠ: Δωρεάν μη επεμβατικός έλεγχος ήπατος στον Πειραιά στις 8-9 Δεκεμβρίου
-
*Πειραιάς, **5 Δεκεμβρίου 2025*
*ΔΕΛΤΙΟ* *ΤΥΠΟΥ*
*ΙΣΠ: Δωρεάν μη επεμβατικός έλεγχος ήπατος στον Πειραιά στις 8-9
Δεκεμβρίου*
Ø *Πρωτοποριακή πρω...
Πριν από 47 δευτερόλεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα