Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Σχεδιάζουν φράχτη στον Εβρο

Την ανέγερση φράχτη στη συνοριογραμμή του Έβρου, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η εισροή μεταναστών, σχεδιάζει η κυβένηση σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Ο Χρήστος Παπουστής, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι καθημερινά περνούν τον Έβρο περίπου 200 με 250 μετανάστες και ότι μέσα στο πρώτο εννεάμηνο του 2010, ο αριθμός των μεταναστών που συνελήφθησαν αυξήθηκε κατά 372%. (Ανήλθαν σε 31.219, αντί 6.615 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο). Η δραματική αύξηση αποδίδεται στην καλύτερη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων από την ευρωπαϊκή δύναμη Frontex.
Ο κ. Παπουτσής, ανέφερε ότι «η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της όσον αφορά στη δυνατότητα υποδοχής παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στη χώρα μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου.
» Παράλληλα, θα δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στα δίκτυα διακίνησης των μεταναστών που εμπορεύονται τους ανθρώπους και την ελπίδα τους για μια καλύτερη ζωή. Η κυβέρνηση του Παπανδρέου έχει ισχυρή πολιτική βούληση.»

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΦΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤ"ΕΠΙΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα