Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεψαν τρόφιμα από αγροτόσπιτα στα Φιλιατρά

Μοναχικά αγροτόσπιτα φαίνεται ότι έβαλαν στο μάτι άγνωστοι διαρρήκτες το βράδυ της Κυριακής προς την Δευτέρα στην περιοχή Λιμενάρι (Κοκκινούρι) στα Φιλιατρά, στα οποία φυσικά δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο αφού δεν κατοικούνται σε μόνιμη βάση. Δεν βρήκαν τίποτα άλλο, παρά μόνο λιγοστά τρόφιμα.
Χαρακτηριστικό δε είναι ότι τις μπύρες που είχαν βρει στο πρώτο σπίτι που χτύπησαν, έκατσαν και τις ήπιαν στο δεύτερο σπίτι, που βρήκαν παράλληλα να φάνε και μια κονσέρβα, ενώ από ό,τι φαίνεται οι ελιές Καλαμών δεν συμπεριλαμβάνονται στις γαστρονομικές τους προτιμήσεις, αφού ένα μεγάλο βάζο που βρήκαν -αν και το είχαν μαζί στο χώρο που ήπιαν τις μπύρες- δεν το άνοιξαν, ούτε καν το πήραν μαζί τους.
Την διάρρηξη στο ένα από τα αγροτόσπιτα της περιοχής διαπίστωσε χθες το πρωί η Μιράντα Μιχαλακοπούλου όταν με τον άντρα της πήγε σε αυτό. Είδαν τις μπύρες μέσα στο υπνοδωμάτιο και το κουτί της κονσέρβας και παραξενεύτηκαν. Μετά διαπίστωσαν ότι είχαν ανοίξει το παράθυρο και είχαν ψάξει μέσα στο σπίτι. Κοιτάζοντας όμως έξω από το παράθυρο σε μια κοντινή απόσταση που είναι και το εξοχικό της κόρης της διαπίστωσε ότι και εκεί είχαν παραβιάσει μια από τις μπαλκονόπορτες και είχαν μπει μέσα.
Από ό,τι μας είπε και στα δύο σπίτια μόνο τρόφιμα έχουν πάρει και τα έχουν αναστατώσει, αφού δεν υπήρχε και τίποτα πολύτιμο.
Αντίθετα σε άλλη διάρρηξη που έγινε σε σπίτι στα Φιλιατρά πήραν κοσμήματα, ακόμη και τον κουμπαρά ενός μικρού παιδιού.
Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα