Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τίμησαν τον Σωτ. Παναγιωτόπουλο στην Κυπαρισσία !

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας στο Ξενοδοχείο ¨Καννελάκης¨ πραγματοποίησε χθες βράδυ η ΔΗΜ. Τ.Ο της Ν.Δ Κυπαρισσίας, με ομιλητή τον Βουλευτή Αχαΐας του κόμματος κ. Νίκο Νικολόπουλο. Μετά το πέρας της ομιλίας του Βουλευτή, η δραστήρια Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Μαρία Στρίγγα, πήρε το μικρόφωνο και αναφέρθηκε με ¨λόγια καρδιάς¨ για τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο. Έκανε λόγο για την μεγάλη του προσφορά στην παράταξη, την μαχητικότητά του και τη δράση του, σε δύσκολα χρόνια και απευθυνόμενος στον ίδιο είπε ¨ έβαλες τον πήχη ψηλά στη Μεσσηνία για τη Ν.Δ και τα κατάφερες,.…. σ΄ ευχαριστώ που σε γνώρισα, σ΄ ευχαριστώ που υπάρχεις στη Ν.Δ.¨. Στη συνέχεια τον κάλεσε στο βήμα και ανακοίνωσε την απόφαση της Τοπικής Οργάνωσης να τον τιμήσουν για τους αγώνες του και την προσφορά του, δίνοντάς του συμβολικά ένα ρολόι γραφείου, το οποίο συμβολίζει τους καινούργιους αγώνες που έρχονται.  
Ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Διοίκησης, τόνισε ότι είναι ξεχωριστή τιμή η πράξη της ΔΗΜ. Τ.Ο Κυπαρισσίας στο πρόσωπό του για να τον τιμήσουν, είπε ότι το δώρο σας θα βρίσκεται συνεχώς πάνω στο γραφείο μου γιατί συμβολίζει την συνεργασία μας επί σειρά ετών , αλλά κυρίως να το βλέπω και να τιμώ τους αγώνες και την προσφορά, διαχρονικά όλων των μελών και φίλων της Τοπικής σας Οργάνωσης. Τέλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος, κάλεσε όλα τα μέλη να στρατευθούν αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος, στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, που αποτελεί την πολιτική ελπίδα του τόπου, για νέους αγώνες και νέες νίκες.

4 σχόλια:

  1. πω πω υπερβολές! Σ'ευχαριστω που υπάρχεις !! χαχα ! ακου εκει! κεραίες εβαζε ο ανθρωπος ! χαχα για σοβαρευτειτε ρε παιδια! ο εθνοσωτήρας! ελα λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai nai! eyharistoyme pou mpikes ston agona leptoylis kai eheis ginei tofalos! eyharistoume poy diorises sti vouli tin kori sou dioti eimaste koroida ! eyharistoume poy eisai kai esy lamogio! na sai kala! (a re kopanos pou mas xheiazetai!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ? ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 60 ΑΤΟΜΑ. ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ 30 ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ 30-40 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΟΜΜΑ...
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα