Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Κυπαρισσία: Τραγικός θάνατος 24χρονου σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο, σε τροχαίο, βρήκε 24χρονος Ρουμάνος στον «Κάμπο» της Κυπαρισσίας χθες τα ξημερώματα. Για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία το δίκυκλο (παπάκι) που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο (γεφυράκι) και ανετράπη. Τον άτυχο Ρουμάνο βρήκε νεκρό στην άκρη του οδοστρώματος της ανωνύμου δημοτικής οδού Κυπαρισσίας – Σανί, κάτω από τις γραμμές (στο 1.400ό μέτρο) διερχόμενος, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Αμέσως στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Τροχαίας Κυπαρισσίας και ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όμως, ο 24χρονος είχε, ήδη, χάσει τη ζωή του και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Ο 24χρονος Ρουμάνος διέμενε προσωρινά, με τους γονείς και συγγενείς του, στα βαγόνια του Σταθμού του ΟΣΕ στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, το προηγούμενο βράδυ έφυγαν με φίλο ομοεθνή του για να πάνε στο χώρο όπου διαμένει εκείνος στον Καρτελά, με το μηχανάκι του τελευταίου.
Σύμφωνα, δε, με το φίλο του, στο σπίτι όπου διαμένει είχαν γλέντι και ο 24χρονος κάθισε αρκετά, ενώ γύρω στις 3 τα ξημερώματα έφυγε.
Αξίζει να σημειωθεί πως το δίκυκλο είχε παραποιημένη πινακίδα, από άλλο δίκυκλο, ενώ ο 24χρονος δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης.
Προανάκριση για το θλιβερό συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας.
Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα