Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Αργεί η παρέμβαση Καραμανλή

Καμία απόφαση, ακόμη, για το χρονικό σημείο της δημόσιας τοποθέτησής του
Αργεί η παρέμβαση Καραμανλή Στο ακριτικό χωριό Δολό (Πωγωνιανής),αγαπημένο προορισμό του τα τελευταία χρόνια, θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα, ο τέως Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, μαζί με την οικογένειά του. Εκεί αναμένεται να ξεκουραστεί, αλλά δεν θα λάβει καμία απόφαση για το χρονικό σημείο της δημόσιας τοποθέτησής του.
Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν για δημόσια παρέμβασή του, το προσεχές διάστημα, τα σχέδια του δεν έχουν αλλάξει. Όμως, η σχετική συζήτηση κυριαρχεί, ειδικά μετά την ολιγόλεπτη και σε πολύ καλό κλίμα συνομιλία του με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαρά, στο περιθώριο του χθεσινού ετήσιου μνημόσυνου του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Παρά τα διάφορα σενάρια για επικείμενη παρέμβασή του σχετικά με τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής του, ο κ. Καραμανλής, δεν υπάρχει καμία διάθεση, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε συνομιλητές του, να μιλήσει δημόσια.

«Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό» φέρεται να είπε πρόσφατα σε συνομιλητή του, αλλά όπως διευκρινίζουν όσοι τον έχουν συναντήσει, θα τοποθετηθεί σε χρόνο που θα επιλέξει ο ίδιος, όταν το κρίνει σκόπιμο και με τους δικούς του όρους.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκνευριστεί με τις διάφορες φήμες για την επικείμενη παρέμβασή του και όσοι τον ξέρουν συνιστούν υπομονή. Ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι αποφεύγει να τοποθετηθεί δημόσια, συνεχίζει να συναντά βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. και να συζητά μαζί τους.
Λόγω των ημερών και της επίσκεψής του στο Δολό (ένα μικρό χωριό στα σύνορα με δέκα μόνιμους κατοίκους), το πρόγραμμα των συναντήσεών του θα συνεχιστεί μετά την εορτή του Πάσχα, και αφού επιστρέψει στην Αθήνα.

1 σχόλιο:

  1. Τι παρέμβαση να κάνει ο κοπρίτης ο αρχιτεμπέλης του σεμνα και ταπεινά που το μόνο που κατέφερε ήταν να βγάλει έναν ανάπηρο Πρωθυπουργό,έναν ΑΜΕΑ.
    Αυτά τα κολόπαιδα τα οποία δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους θέλουν πέταμα στην θάλασσα να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα