Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Συνέδριο για τον Τουρισμό στην Costa Navarino

Συνέδριο για τον Τουρισμό στην Costa Navarino Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι έκαναν χθες... απόβαση στη Μεσσηνία για να γνωρίσουν τους προορισμούς του νομού, εν όψει της έναρξης του αεροπορικού δρομολογίου που θα συνδέει την Καλαμάτα με τη Μόσχα από 27 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, χθες ήρθαν αεροπορικώς -με δύο πτήσεις τσάρτερ της Αεgean Airlines- και οδικώς από την Αθήνα 370 Ρώσοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν μέχρι την Πρωτομαγιά στην Costa Navarino στο Ρωμανού και στο Sunrise Villlage Beach Hotel στο Πεταλίδι. Σήμερα συμμετέχουν σε συνέδριο που διεξάγεται στην Costa Navarino και στο οποίο θα μετέχουν ξενοδόχοι και τουριστικοί πράκτορες από όλη την Ελλάδα.

Χθες μια ομάδα Ρώσων επισκέφτηκε την Τριφυλία και συναντήθηκε με το δήμαρχο Κώστα Κόλλια και την πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Γεωργία Χριστοδούλου.
"Η ιδέα για τον προορισμό της Μεσσηνίας υπήρχε χρόνια, όμως δεν υπήρχαν οι υποδομές. Με τη δημιουργία της Costa Navarino όμως επανήλθε ο σχεδιασμός" δήλωσε στην "Ε" ο Γιώργος Ακριτίδης, εκπρόσωπος του γραφείου "Ambotis Tours" και οργανωτής της επίσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα