Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Σύσκεψη για τη φετινή «Γιορτή Καρπουζιού» στο Δήμο Τριφυλίας

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση της φετινής «Γιορτής Καρπουζιού» συζήτησαν χθες στο Δημαρχείο Τριφυλίας η οργανωτική επιτροπή με την δημοτική αρχή. Μάλιστα τυχαία την ίδια ώρα στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας βρέθηκε και ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, ο οποίος συμμετείχε στην σύσκεψη. Οπως αποδείχθηκε η συμμετοχή του είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού εξασφαλίστηκε η οικονομική υποστήριξη και όχι μόνο, της «Γιορτής Καρπουζιού» τόσο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά από επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό Γιάννη Κουτσούκο, όσο και από την Αγροτική Τράπεζα μετά από επικοινωνία του με τον διοικητή της. Ο ίδιος επισήμανε ότι στόχος είναι η ενδυνάμωση της γιορτής και η προβολή του σημαντικού αυτού προϊόντος.
Στη σύσκεψη επίσης συζητήθηκε η στήριξη της δημοτικής αρχής στην γιορτή αυτή και όπως επισήμανε ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας "είναι ένα στοίχημα η προεκλογική μας δέσμευση με παρεμβάσεις για την προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων. Στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν, θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια των παραγωγών".

Επιπλέον τονίστηκε ότι η γιορτή πρέπει να έχει περισσότερο ουσιαστικό χαρακτήρα για την προβολή του προϊόντος και λιγότερο διασκεδαστικό και για αυτό αναμένεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην φετινή γιορτή. Αυτές από ό,τι φαίνεται θα επικεντρωθούν περισσότερο στην προβολή μέσα από καλύτερες παρουσιάσεις των περιπτέρων και της έκθεσης των προϊόντων, αλλά και με την πρόσκληση δημοσιογράφων που εξειδικεύονται στον αγροτικό τομέα.
Να σημειώσουμε ότι στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Πάνος Αθανασόπουλος, ο διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης και η υπεύθυνη του δήμου για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις Παρασκευή Παντελάκη.

2 σχόλια:

  1. Ο Κόλλιας με το μόνο που ασχολείτε σωστά είναι μόνο με το πιώμα.Τι να προβάλλει ο άχρηστος ,ο μεθύστακας,που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του ο συνδικαλιστοπατέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενω ο φιλος σου ο ΓΚΟΤΣΗς ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα