Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Η οικογένεια Παπουτσή «Μεγαλουργεί» και ο Βενιζέλος πληρώνει τα σπασμένα!

Ο Χρήστος Παπουτσής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο
“ Το επόμενο στοίχημα για τη χώρα δε θα είναι η επίτευξη των δημοσιονομικών μνημονιακών στόχων αλλά η τοποθέτηση και της συζύγου Παπουτσή σε κάποιο νευραλγικό πόστο της Παγκόσμιας Τράπεζας!  ”
Της Λουκίας Χουλιάρα
Ο Χρήστος Παπουτσής ορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ο πρώην υπουργός θα ηγηθεί της προσπάθειας για βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος και διευκόλυνση του επιχειρείν στην Ελλάδα! Επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω ότι ο κύριος Παπουτσής είναι ένα από τα πολλά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που απέτυχαν να εκλεγούν στις εκλογές του Μαϊου του 2012.

Με την ανάληψη των νέων αρμοδιοτήτων του εντούτοις, γίνεται σαφές ότι ακόμα και οι μέχρι πρότινος πολιτικοί του αντίπαλοι- όπως ο κύριος Σαμαράς- «εκτιμούν» και «επιβραβεύουν» το τιτάνιο πολιτικό του έργο! Αναμένω με αγωνία την επόμενη «ΠΑΣΟΚική στέψη». Δε θα με ξενίσει καθόλου εάν «θαυμάσουμε» τον κύριο Γερουλάνο ως πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου ως Επίτροπο Παιδείας της European Commission!

Οι επιτυχίες της οικογένειας Παπουτσή όμως δεν περιορίζονται στην ανάληψη του προαναφερθέντος αξιώματος από τον πρώην υπουργό! Η κόρη του- Ζωή Μελίνα Παπουτσή- βρέθηκε το 2011 Φιλιππίνες, από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, μετέχοντας στην επίσημη αποστολή της Παγκόσμιας Τράπεζας υπό την ιδιότητα results and fiduciary rewie, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο των Φιλιππίνων raissa robles.

Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανη για τα Παπούτσεια «κατορθώματα»! Το επόμενο στοίχημα για τη χώρα δε θα είναι η επίτευξη των δημοσιονομικών μνημονιακών στόχων αλλά η τοποθέτηση και της συζύγου Παπουτσή σε κάποιο νευραλγικό πόστο του διεθνούς αυτού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος! Κι ενώ η οικογένεια Παπουτσή «μεγαλουργεί» στο διεθνή πολιτικό στίβο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περνά δύσκολες ώρες στην λεβεντογέννα Κρήτη!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμμετείχε στη σύσκεψη των παραγωγικών φορέων του Νομού Χανίων, η οποία αρχικώς είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕΧ αλλά τελικά (μετά από σχετική αλλαγή), έλαβε χώρα στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο! Αιτία υπήρξαν οι– εναντίον του- συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, των δημοτικών αστυνομικών και μελών συλλογικοτήτων!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μετά τα εν λόγω συμβάντα, εξαπέλυσε βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ υποδεικνύοντάς τον ως υπεύθυνο! Ο κύριος Βενιζέλος «έχει» κάθε λόγο να επιτίθεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Είναι πραγματικά «αναίτιες» οι προσκληθείσες αντιδράσεις! Η απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει ειδικότητες της Τεχνικής Εκπαίδευσης καθώς και τη δημοτική αστυνομία, «ουδεμία» σχέση έχουν με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ! Εάν επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνηση δε θα είχε αναγκαστεί να προβεί στις δυσάρεστες- αντιλαϊκές και οικονομιοκτόνες αυτές αποφάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα