Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Κλείνουν και επίσημα τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων- Επίθεση Π. Καμμένου στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Χθες το βράδυ η εκπομπή του Alpha Αυτοψία είχε ως θέμα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργού Πάνο Κάμμενο.
Μέσα από την εκπομπή βγήκαν ειδήσεις που αφορούν και την Καλαμάτα και ειδικότερα το Κέντρο Νεοσυλλέκτων που λειτουργεί σε αυτή:
Ειδικότερα ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι οι στρατεύσιμοι θα πηγαίνουν να παρουσιάζονται στα κέντρα που θα υπηρετήσουν, αντί όπως είπε να χάνουν 45 μέρες σε ένα Κέντρο Εκπαίδευσης υποστηρίζοντας όπως είπε ότι έτσι θα γλυτώσουμε γύρω στα 20 εκατομμύρια από μεταθέσεις.
Το πολιτικό κόστος για το κλείσιμο των στρατοπέδων
Σε ερώτηση του  Αντώνη Σρόιτερ γιατί δεν προχωρά το κλείσιμο στρατοπέδων κάτι που
ακούγεται εδώ και 20 χρόνια, ο Π. Κάμμενος απάντησε ότι στρατόπεδα που δεν είναι χρήσιμα θα κλείσουν και αναλαμβάνει ο ίδιος της πολιτική ευθύνη.
Στη συνέχεια της απάντησης του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι μέχρι το Σεπτέμβριο η νέα οργανωτική δομή που προτείνει το ΓΕΕΘΑ θα έχει εφαρμοστεί.
Όπως είπε το να φυλάμε αυτή τη στιγμή στρατόπεδα για να μη στεναχωρηθεί ο δήμαρχος δε γίνεται, για αυτό όπως είπε δέχεται επιθέσεις περίεργες, από αυτούς που είχαν μάθει να λειτουργούν με το ρουσφέτι.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας και τα τετράδια
Ειδικότερα ο Πάνος Καμμένος ανέφερε για το Μητροπολίτη Μεσσηνίας ότι του επιτίθεται συνεχώς διότι τα τετράδια με τα ρουσφέτια που του έστελνε ο ίδιος δεν τα ικανοποιεί.
Σε διευκρίνιση που ζήτησε ο Αντώνης Σρόιτερ για το αν ο Μεσσηνίας έστελνε τετράδια με ρουσφέτια, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι έστελνε ολόκληρα τετράδια και επίσης είπε ότι οι άλλοι το κατάλαβαν, αλλά ο Μητροπολίτης αποφάσισε ότι θα επιτεθεί στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας γιατί θέλει να έχει 3 στρατόπεδα και ένα βιβλίο ρουσφέτι, αυτό όπως είπε ο Υπουργός δε γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα