Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Eπί 14 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι νεκρός (vid)

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει εδώ και 14 χρόνια ο κύριος Γιάννης Διαμαντής, ο οποίος προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανός...


Ο κ. Διαμαντής πηγαίνοντας πριν 14 χρόνια να ψηφίσει στο Δήμο Αιγάλεω, του οποίου είναι δημότης, διαπίστωσε ότι δεν μπορεί, αφού όπως του είπαν ήταν νεκρός.
Διερευνώντας την υπόθεση διαπίστωσε ότι ένας άλλος άνδρας με το ίδιο ακριβώς ονοματεπώνυμο, είχε πεθάνει το εν λόγω διάστημα, μετά από νοσηλεία του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Κι εκεί ήταν που άρχισε ο Γολγοθάς του.
Ο κ. Διαμαντής και η σύζυγός του, που μίλησαν στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1» απευθύνθηκαν αρχικά στο δήμο Αιγάλεω, όπου εν τέλει είχαν σταλεί τα στοιχεία του νεκρού Γιάννη Διαμαντή, για να διορθωθεί το λάθος.
Ο Δήμος, ως μη αρμόδιος, τους έστειλε στο ληξιαρχείο Αθηνών, από εκεί εστάλησαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα πρέπει να πάνε σε δικαστήριο, να γίνει δίκη και να διορθωθούν τα στοιχεία του.
Ο δεύτερος κύκλος παράνοιας ξεκίνησε όταν το δικαστήριο εξέδωσε απορριπτική απόφαση, με αιτιολόγηση ότι την αίτηση για αλλαγή των στοιχείων πρέπει να την κάνει ο νεκρός Διαμαντής και όχι ο ζωντανός!
Η σύζυγος του κυρίου Διαμαντή περιέγραψε σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρόνια η οικογένειά της, όπως το ότι δεν μπορεί να πάρει οικογενειακό επίδομα ή ότι δεν ήταν δυνατό να κάνει απονομή κληρονομιάς μετά το θάνατο του πεθερού της.
Ο παθών πάντως, όπως είπε στο «Καλημέρα Ελλάδα», όλο αυτό το χρονικό διάστημα κάνει κανονικά φορολογικές δηλώσεις και πληρώνει φόρους, αφού για την Εφορία είναι ζωντανός.
Η μάχη για την απόδειξη του αυτονόητου συνεχίζεται με ακόμα ένα δικαστήριο για την οικογένεια Διαμαντή.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα