Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τηλεοπτικό «διαζύγιο» Λυριτζή-Οικονόμου μετά από 20 χρόνια


Ένα από τα μακροβιότερα δίδυμα της ελληνικής δημοσιογραφίας «χωρίζει».
Μετά από σχεδόν 20 χρόνια μαζί στο ραδιόφωνο και μετά στην τηλεόραση ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου, συνοδοιπόροι επαγγελματικά αλλά και φίλοι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο Δημήτρης Οικονόμου θα παραμείνει στον ΣΚΑΙ ενώ αποχωρεί ο Βασίλης Λυριτζής.
«Εδώ χωρίζουν οι δρόμοι μας. Η "Πρώτη Γραμμή" όμως δεν σταματάει» δήλωσε ο Δημήτρης Οικονόμου. Όπως είπε «είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι» και ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας και της εκπομπής όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Ο Δημήτρης Οικονόμου μάλιστα δήλωσε φορτισμένος, καθώς είναι επαγγελματικά με τον Λυριτζή από το 1989.
Το φινάλε της εκπομπής
«Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε» ξεκίνησε την ανακοίνωση συγκινημένος ο Δημήτρης Οικονόμου. «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. Από την πλευρά του ο Βασίλης Λυριτζής σημείωσε στο ίδιο κλίμα συγκίνησης ότι «οι κύκλοι κλείνουν για να
ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία όχι χωρίς κύματα αλλά ενδιαφέρουσα» είπε το μέχρι σήμερα «έτερον ήμισυ» της Πρώτης Γραμμής ευχαριστώντας τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές και ζητώντας συγγνώμη για όποια λάθη παρουσιάστηκαν.
Από την εκπομπή αποχωρεί και ο αρχισυντάκτης της Στρατής Τριλίκης, ο οποίος και αποκάλυψε ότι οι τρεις τους ξεκίνησαν να συνεργάζονται από το 1989 στο ραδιόφωνο του FLASH 96 Θέλοντας, μάλιστα, να ελαφρύνει το φορτισμένο κλίμα «έχουμε δώσει ασυλία στον Οικονόμου, εμείς είμαστε υπό αποχώρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα