Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ομιλία Φώφης Γεννηματά το απόγευμα στην Καλαμάτα


Περιφερειακή προσυνεδριακή ημερίδα με ομιλήτρια την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Φώφη Γεννηματά, πραγματοποιεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 6 το απόγευμα.
Οπως επισημαίνεται σε σχετική πρόσκληση, τα συμπεράσματα της ημερίδας θα αποτελέσουν το βασικό υλικό στις εργασίες του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Αθήνα, από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.
Στην πρόσκληση της Φ. Γεννηματά για συμμετοχή στην ημερίδα αναφέρεται: «Με το “Πρόγραμμα Ελλάδα” φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση παραγωγικής ανασυγκρότησης κι επανεκκίνησης της οικονομίας. Σε αυτή την πρόταση κεντρική θέση έχει για μας ο περιφερειακός σχεδιασμός της ανάπτυξης, τον οποίο θέλουμε εξ αρχής να συνδιαμορφώσουμε με τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς. Επειδή έχουμε βαθιά πεποίθηση ότι είναι μια προσπάθεια εθνική και όχι κομματική, είναι για μας ιδιαίτερα σημαντική η κατάθεση των δικών σας απόψεων στα κρίσιμα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής, που αφορούν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό, τους θεσμούς και τις διαδικασίες σχεδιασμού, το ρόλο της διοίκησης και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, τις δυνατότητες και τα μέσα χρηματοδότησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα