Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ονειρική συναυλία μ’ «ένα πιάνο – δύο φωνές» του Γιώργου Χατζηνάσιου στους Γαργαλιάνους (φωτογραφίες)

Ονειρική ήταν η συναυλία που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Χατζηνάσιος, μ’ «ένα πιάνο – δύο φωνές», στους Γαργαλιάνους!
Το πολυπληθές κοινό είχε τη χαρά να απολαύσει, εκτός από τα πασίγνωστα τραγούδια του, συνθέσεις του πάνω σε στίχους μεγάλων ποιητών καθώς και μουσική που έχει γράψει για την τηλεόραση, τον ελληνικό και διεθνή  κινηματογράφο με παράλληλη οπτική  προβολή αποσπασμάτων των αντίστοιχων ταινιών. 
Μαζί  του ήταν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Μαίρη Στεφανακίδη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Η βραδιά της Παρασκευής ήταν γλυκιά στο Πάρκο των Γαργαλιάνων, με φόντο την πολύχρωμα φωτισμένη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και το κοινό, με τη μουσική και τα τραγούδια του Γιώργου Χατζηνάσιου, ταξίδεψε στο χωροχρόνο απολαμβάνοντας κάθε στιγμή που ήταν, πράγματι, ξεχωριστή, ενώ τα συναισθήματα όλων ήταν έντονα. 
Το σπουδαίο μουσικοσυνθέτη καλωσόρισε στην πόλη των Γαργαλιάνων ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Τριφυλίας, Ανδρέας Μπουγάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του και στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, πλέκοντας το εγκώμιο του κ. Χατζηνάσιου. Από την πλευρά του, εμφανώς συγκινημένος, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης ευχαρίστησε το δήμο για την τιμητική πρόσκληση και έκανε ευρύτερα γνωστό πως η καταγωγή της συζύγου του είναι από το Βρωμονέρι Γαργαλιάνων και πως ήταν εκεί νωρίτερα, το μεσημέρι! Για δύο «γεμάτες» ώρες το πολυπληθές κοινό απόλαυσε τη μουσική πανδαισία της συναυλίας του Γιώργου Χατζηνάσιου και όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι και με το χειροκρότημά τους έδιναν εύσημα στο σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και, παράλληλα, τα συγχαρητήριά τους στον κ. Κατσίβελα για την πρωτοβουλία της πρόσκλησης στον κ. Χατζηνάσιο για τη συναυλία!
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου
Φωτογραφίες: Ανδρέας Γκόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα