Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δε βρήκε χρόνο να συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη ο Σωκράτης Φάμελλος


Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν την τοπική επικαιρότητα την περασμένη εβδομάδα, ήταν η μόλυνση του περιβάλλοντος της Μεσσηνίας που συντελείτε από τα πυρηνελαιουργεία , όπως έκανε γνωστό και με επίσημα στοιχεία η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κα Αλειφέρη.
Το «Θάρρος» ρώτησε την Παρασκευή τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Φάμελλο για το συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο ο ίδιος απάντησε ότι θα ήθελε πρώτα να συναντηθεί και να ενημερωθεί με τη κα Αλειφέρη, που του είχε ζητήσει συνάντηση ώστε να τον ενημερώσει για το συγκεκριμένο θέμα πριν απαντήσει γι’ αυτό. Ξεκαθάρισε ,πάντως ,ότι η Πολιτεία δεν μπορεί να ανεχτεί καμία κατάσταση παρανομίας.
Τελικά ο Υπουργός δε συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη, καθώς το πρόγραμμα του ήταν ιδιαίτερα πιεσμένο. Σε επικοινωνία μας με την κα Αλειφέρη μας ενημέρωσε ότι από την προηγούμενη Δευτέρα όταν έγινε γνωστό το επίσημο πρόγραμμα επίσκεψης του κ. Φάμελλου στην Καλαμάτα, ζήτησε να τον συναντήσει, ώστε να τον ενημερώσει για ζητήματα της Μεσσηνίας και κυρίως για το θέμα των Πυρηναιλεουργείων.

Από το γραφείο του κ. Υπουργού της απάντησαν ότι θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί χρόνος ώστε να συναντηθεί μαζί κάτι που τελικά δεν επιτεύχθηκε. Η κα Αλειφέρη μας τόνισε ότι θα επιδιώξει άμεσα συνάντηση στο γραφείο του στην Αθήνα ,ώστε να τον ενημερώσει για το ζήτημα των πυρηνελαιουργείων στην περιοχή…
Κ. Γαζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα