Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η παρέα Τατούλη… στα εξ ων συνετέθη: Αντιπεριφερειάρχες έτοιμοι για… δήμαρχοι


Δήμους στις περιφερειακές τους ενότητες καλοβλέπουν αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, σύμφωνα με τα σενάρια που διακινούνται στην Περιφέρεια.
Τα σενάρια αυτά τροφοδοτούνται από το κλίμα αμφισβήτησης και διάλυσης που έχει δημιουργηθεί στην παράταξη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και αποτυπώνεται στις τελευταίες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Με βάση τα συγκεκριμένα σενάρια, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, από τους πιο πιστούς στον κ. Τατούλη, φέρεται να επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αργους - Μυκηνών. Και εκτιμάται πως αυτός είναι από τους σοβαρούς λόγους για το πολεμικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στο δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο και την περιφερειακή αρχή.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας φέρεται επίσης να έχει πάρει το πράσινο φως και τη στήριξη του περιφερειάρχη να διεκδικήσει το Δήμο Τρίπολης.
Στα σενάρια αυτά σημαντικό ρόλο φαίνεται να έχει και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα, η οποία συζητείται πως μπορεί να είναι το πρόσωπο που θα ενώσει τη Ν.Δ. στη Σπάρτη και θα ξαναδώσει το δήμο της λακωνικής πρωτεύουσας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει δυναμική στην περιοχή.
Τα σενάρια αυτά θέλουν να μένει "ορφανή" η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, η οποία

φέρεται να καλοβλέπει την περίπτωση του Δήμου Καλαμάτας, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, πιθανότατα, κόντρα στην υποψηφιότητα Νίκα ή σε οποιαδήποτε άλλη της Ν.Δ. Μάλιστα, η προοπτική αυτή σχετίζεται με την παρουσία της στην προσυνεδριακή ημερίδα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Καλαμάτα, με τη Φώφη Γεννηματά και όσα ακούστηκαν στο περιθώριο από διάφορους αυτοδιοικητικούς.

Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα