Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ο πρώην Πρόεδρος της Γεωργίας απειλεί να πηδήξει από ταράτσα κτιρίου

Οι αρχές της Ουκρανίας έφτασαν πριν από μερικά λεπτά στο σπίτι στο οποίο διαμένει στο Κίεβο με ένταλμα έρευνας με τον πρώην Πρόεδρο της Γεωργίας να απειλεί να πηδήξει από την ταράτσα εάν δεν αποχωρήσουν.

Ο πρώην Πρόεδρος της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακασβίλι έχει ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου όπου διαμένει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Κίεβο και απειλεί να πηδήξει εάν δεν αποχωρήσουν άμεσα οι αστυνομικές αρχές οι οποίες έχουν φτάσει στο σημείο έχοντας ένταλμα έρευνας στο διαμέρισμά του.
Σημειώνεται πως ο Μιχαήλ Σαακασβίλι έχει διπλή υπηκοότητα (Ουκρανική και Γεωργιανή) και επέστρεψε στο Κίεβο από την γεωργία παρά το γεγονός πως οι Ουκρανικές αρχές του έχουν αφαιρέσει την εθνικότητα.

Υπογραμμίζεται επίσης πως έχει εκδοθεί ένταλμα έκδοσής τους και από τις Γεωργιανές αρχές καθώς εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς.
Σύμφωνα με την Ουκρανική αστυνομία ο πρώην Πρόεδρος της Γεωργίας μετά από σύντομη συνομιλία με τις αρχές πείστηκε να κατέβει από την ταράτσα του κτιρίου και κρατείτε σε αστυνομικό τμήμα της Ουκρανικής πρωτεύουσας.
Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα