Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Δημοσκόπηση στο Δήμο Τριφυλίας ανάβει «φωτιά» στο προεκλογικό σκηνικό

«Άρχισαν τα όργανα» πολύ δυνατά για τις εκλογές του 2019
Δημοσκόπηση (τηλεφωνική) σε σχέση με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, διενεργείται τις τελευταίες μέρες στην Τριφυλία, η οποία ανάβει «φωτιά» στο πολιτικό και αυτοδιοικητικό σκηνικό! Εκείνο που, προφανώς, «πυροδοτεί» προεκλογικές εξελίξεις είναι ακριβώς αυτή καθαυτή η διεξαγωγή της δημοσκόπησης με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και το δομημένο ερωτηματολόγιο στο οποίο καλούνται να απαντούν οι ερωτώμενοι δημότες Τριφυλίας, που αφορά κυρίως το δήμο Τριφυλίας και τα ονόματα των εν δυνάμει υποψηφίων δημάρχων αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και κόμματα και βουλευτές, όπως επίσης και τα ΜΜΕ από τα οποία ενημερώνονται.
Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα Κόμματα είχε διενεργηθεί δημοσκόπηση και το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά για το δήμο Τριφυλίας, εξ όσων έχουν γίνει γνωστά στην τοπική κοινωνία, είναι η πρώτη φορά την τρέχουσα δημοτική περίοδο που

διενεργείται δημοσκόπηση.
Όπως είπαν στο «Θ» δημότες Τριφυλίας που ρωτήθηκαν, σε σχέση με το δήμο Τριφυλίας οι ερωτώμενοι καλούνται να αξιολογήσουν το έργο της σημερινής (και απερχόμενης) δημοτικής Αρχής Κατσίβελα. Επίσης, καλούνται να πουν τη γνώμη τους για τα εξής πρόσωπα και το πόσο πιθανό είναι να τους ψήφιζαν ως υποψηφίους δημάρχους: Παναγιώτη Κατσίβελα, Κώστα Κόλλια, Στάθη Ανδρινόπουλο, Παναγιώτη Τσίγγανο, Γιάννη Αδρακτά, Μαρία Πανουσιοπούλου, Ιωάννα Μαραβελή, Σαράντο Κουκούμη, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, Γιώργο Λεβεντάκη και Περικλή Μαντά. Στους ερωτώμενους τίθεται και ερώτημα σχετικά με ποιον θα ψήφιζαν για δήμαρχο μεταξύ όλων των προαναφερθέντων ονομάτων.

Αλιευτικό καταφύγιο & Φιλιατρινό φράγμα
Παραμένοντας στο δήμο Τριφυλίας, η δημοσκόπηση ερευνά τις ευθύνες σχετικά με το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης και το Φιλιατρινό φράγμα, ζητώντας από τους ερωτώμενους να απαντήσουν ποιος φταίει, ο δήμος Τριφυλίας ή η Περιφέρεια Πελοποννήσου, που δεν έχει υλοποιηθεί το πρώτο και δεν έχει ολοκληρωθεί (σ.σ. με τα δίκτυα άρδευσης) το δεύτερο.
Ερωτήματα τίθενται και για τα προβλήματα του δήμου Τριφυλίας αλλά και την ίδια του την υπόσταση που προέκυψε μετά τη συνένωση δήμων το 2010.

Περιφέρεια
Σε σχέση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ζητείται οι ερωτώμενοι να κρίνουν και να αξιολογήσουν το έργο της σημερινής (και απερχόμενης) Περιφερειακής Αρχής Τατούλη. Επίσης, καλούνται να πουν τη γνώμη τους αλλά και ερωτώνται για την πρόθεση ψήφου τους μεταξύ των Πέτρου Τατούλη, Νίκου Γόντικα, Γιώργου Δέδε, Γιάννη Μπουντρούκα και Παναγιώτη Νίκα.
Στη δημοσκόπηση γίνονται ερωτήσεις για το κόμμα που είχε ψηφίσει ο ερωτώμενος στις τελευταίες εκλογές και για την πρόθεση ψήφου του εάν οι εκλογές γίνονταν την Κυριακή, ενώ γίνονται ερωτήσεις και για βουλευτές.
Για τη ΝΔ τα ονόματα που τίθενται είναι: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Δημήτρης Πτωχός, Εύη Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Χρίστος Παναγόπουλος, Πιπίνα Κουμάντου.
Για το ΣΥΡΙΖΑ τα ονόματα που τίθενται είναι: Γιώργος Κατρούγκαλος, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας, Νίκος Πατσαρίνος, Μαρία Βεργινάδη, Ιωάννα Μαραβελή.
Όπως φαίνεται «άρχισαν τα όργανα» να βαράνε πολύ δυνατά εν όψει των εκλογών του 2019…   tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα