Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Το «μπαμ» του Ιβάν Σαββίδη: Νέο προπονητικό κέντρο, δώρο στον ΠΑΟΚ


Αποκάλυψη δια στόματος Ιβάν Σαββίδη στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την αγορά 150 στρεμμάτων για το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και το κάνει δώρο στον ΠΑΟΚ.
Το σίγουρο είναι πως η οικογένεια Σαββίδη γράφει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε το «μπαμ», τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες το θέμα «αθλητικό κέντρο», βάζοντας ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη και κάνει ένα ακόμη τεράστιο δώρο στον ΠΑΟΚ, όπως γράφει το sdna.gr.
Πώς έγινε η αποκάλυψη
Στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας έκανε την αποκάλυψη! Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε πως ολοκλήρωσε την αγορά 150 στρεμμάτων για το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και από τα καλύτερα της Ευρώπης, στην περιοχή της Θέρμης.
Μία έκταση που θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι νοικιασμένη.
Μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και εργασιών.
Στη συνάντηση που είχε τόσο με το ΔΣ όσο και με τους υπευθύνους των Ακαδημιών, μετά τη συζήτηση με την ανδρική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο, ζήτησε ακόμη μία φορά συσπείρωση απ΄όλους:
«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα