Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

«Μποναμάς» Κασσελάκη για μισθούς και χρέη του ΣΥΡΙΖΑ - «Έξαλλος» ο Σκουρλέτης


Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να παραχωρεί στο Ταμείο του κόμματός του ένα μεγάλο ποσό ώστε και οι εργαζόμενοι να πάρουν τους μισθούς τους και παράλληλα να... μηδενίσουν τα χρέη στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Από νωρίς χθες το μεσημέρι κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε να συνδράμει από τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό στην πληρωμή των μισθών των εργαζομένων αλλά και σε ανειλημμένες δάνειες ανάγκες του κόμματος.
Τα οικονομικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστά εδώ και καιρό, καθώς μετά την εκλογική ήττα που υπέστη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κρατική επιχορήγηση συρρικνώθηκε περεταίρω. Μάλιστα όπως γίνεται γνωστό, δεν πρόκειται για δωρεά αλλά για... δανεισμό, καθώς, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, δεν επιτρέπεται δωρεά που να ξεπερνά τα 20.000 ευρώ.
Επιπλέον, όπως γίνεται γνωστό από πλευράς Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυμεί την εξυγίανση των ΜΜΕ του κόμματος τα οποία θέλει να έχει στο πλευρό του στην κατά κοινή ομολογία, δύσκολη περίοδο που διανύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δυσφορία Σκουρλέτη: Επί των ημερών του μηδενίστηκε το χρέος
Η είδηση προκάλεσε την έντονη δυσφορία στο περιβάλλον του πρώην υπουργού και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, με κάποιους να θέλουν να αναδείξουν το γεγονός ότι στα χρόνια που ο Πάνος Σκουρλέτης διετέλεσε γραμματέας του κόμματος, μηδενίστηκε το χρέος του ΣΥΡΙΖΑ στην Εθνική Τράπεζα.
Κάτι για το οποίο ασφαλώς θα έπρεπε να σημειωθεί από τους διακινητές της είδησης του δανεισμού από Κασσελάκη... ή τουλάχιστον, η αλήθεια να αποκατασταθεί οσονούπω από την Κουμουνδούρου. Η συνέχεια, επί του πεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα