Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Εράνη Φιλιατρών: Ενίσχυση στον “άσο” με Μανωλάκο

Η Εράνη Φιλιατρών ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τερματοφύλακα Γιώργο Μανωλάκο, καθιστώντας τον πρώτο της χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα. Ο Μανωλάκος είναι 18 ετών και θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο των τερματοφυλάκων.
Ο νεαρός γκολκίπερ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από πολύ μικρή ηλικία, προπονούμενος υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Σαργκάνη. Έχει αγωνιστεί στη Μικτή Αθηνών και την Κ-17 του Πανιωνίου. Την προηγούμενη σεζόν, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αθηνών με την ομάδα του Κένταυρου Βριλησσίων, αποδεικνύοντας την αξία του.
Η ανακοίνωση της Εράνης Φιλιατρών για τον Γιώργο Μανωλάκο
“Στην υλοποίηση της πρώτης χειμερινής μεταγραφής προέβη η ομάδα μας γνωστοποιώντας την έναρξη της συνεργασίας με τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Μανωλάκο.
Ο νεαρός και εξελίξιμος γκολκίπερ που από την ηλικία των 8 ετών προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Νίκου Σαργκάνη, έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Μικτή Αθηνών, στη Κ-17 του Πανιωνίου, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αθηνών με τον Κένταυρο Βριλησσίων, από τον όποιο και αποκτήθηκε.
Μια μεταγραφή ουσίας με πολλές προοπτικές για το μέλλον, καθώς ο φέρελπις άσος αφήνει την πρωτεύουσα και γίνεται κάτοικος Φιλιατρών.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα