Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 44χρονος μαχαιροβγάλτης που σκότωσε τον αστυνομικό σε μπαρ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε και σκότωσε 32χρονο αστυνομικό τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, μετά την απολογία του. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς του.Ισχυρίζεται πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά
Όπως μεταδίδει το GrTimes, Νορβηγός είπε στον ανακριτή ότι έχει κακοποιηθεί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε σεξουαλικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά, ενώ πρόσθεσε πως έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις, εξαιτίας της διαφορετικής του εμφάνισης. Επίσης, ο 44χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι θυμάται μόνο τον πανικό που είχε εκείνη τη στιγμή και ότι δέχθηκε κάποια χτυπήματα, ωστόσο δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό που έγινε.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος τόνισε στον ανακριτή πως το μαχαίρι το είχε, γιατί το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σοβαρή επίθεση.
Επιπλέον, κατά την απολογία του δήλωσε μετανιωμένος για όλα.
Παράλληλα, η υπερασπιστική γραμμή του δράστη κατέθεσε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ αναμένεται και η συνδρομή των Νορβηγικών Αρχών, οι οποίες θα παράσχουν στοιχεία σχετικά με το ποινικό μητρώο του 44χρονου και το ψυχιατρικό του υπόβαθρο, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα εμπεριστατωμένο προφίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα