Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Καρχιμάκης: ΣΑΜΑΡΑΣ= ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ= ΝΤΡΟΠΗ


Για «πολιτική αλητεία» με στόχο να «τσαλακώσουν τον Γιώργο Παπανδρέου» κάνει λόγο ο Μιχάλης Καρχιμάκης με ένα αιχμηρό σχόλιο του σχετικά με την προσωπική κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού από την προανακριτική.”
Διαβάστε τι λέει:
Στην αρχή είπαν, οι Μαρκογιαννάκης και Κωνσταντοπόύλου, ότι θα καλέσουν τον Παπανδρέου κι αν δεν έρθει θα τον προσάγουν βιαίως.
Στη συνέχεια αποφάσισαν να αναθέσουν στον Μαρκογιανάκη να καλέσει ο ίδιος τον ΓΑΠ και έγινε η κλήση.
Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε με υπόμνημα. Το διάβασαν, το ξαναδιάβασαν δεν βρήκαν κάτι να τους βολεύει και μετά απο 48 ώρες άλλαξαν βιολί.
Η κλήση, λένε, που έγινε με δική τους απόφαση και απο τον πρόεδρο της επιτροπής, ΔΕΝ ήταν επίσημη και άρα το υπόμνημα που πήραν ΔΕΝ είναι επίσημη απάντηση. Γι αυτό πρέπει να καλέσουν και πάλι τον ΓΑΠ αυτή τη φορά …επίσημα.

Στο μεταξύ ο Μαρκογιανάκης δηλώνει ότι ΟΛΟΙ οι πρωθυπουργοί που εχουν κληθεί απο επιτροπές μέχρι σήμερα έχουν ανταποκριθεί με υπόμνημα…
Το θέατρο του παραλόγου και η επιτομή της πολιτικής αλητείας.
Ο κ. Σαμαράς και αυτοί που τον στηρίζουν, μονίμως ή συγκυριακά, στοχεύουν στην πλήρη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ. Γιατί ξέρουν πως όσο υπάρχει Παπανδρέου θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ.
Το εγχείρημα είναι σαφές. Το τσαλάκωμα του Γιώργου Παπανδρέου μέσω Κασιδιάρη και Κωνσταντοπούλου και λοιπών, καθόλου φτωχών, συγγενών με το επίσημο ΠΑΣΟΚ να σφυρίζει αδιάφορα.
Δεν μαθαίνουν απο τα λάθη τους. Το επιχείρησαν με τον Ανδρέα και έσπασαν τα μούτρα τους. Το ίδιο θα πάθουν και τώρα.
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δικαιώνουν με ταχύτερους ρυθμούς τον Γιώργο Παπανδρέου.
Είπαμε:
ΣΑΜΑΡΑΣ = ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ = ΝΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα