Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Όλα όσα θα θέλαμε να πούμε,ευτυχώς τα λει ο Πεταλωτής

Ο Γιωργος Πεταλωτής υπηρξε κυβερντικός εκπρόσωπος επι Γεωργίου Α.Παπανδρέου
Η γνωστή απόφαση της Προανακριτικής -παρωδίας, που ψάχνει απεγνωσμένα επικοινωνιακά τερτίπια για να καλύψει την μετατροπή της σε θέατρο, ελήφθη χθες το απόγευμα.
Πολλοί ενδιαφερόταν για τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ του οποίου ο πρώην Πρωθυπουργός υπήρξε Πρόεδρος μέχρι πριν λίγους μήνες και κυρίως για τις αντιδράσεις όλων αυτών που ελέω ΓΑΠ έγιναν Υπουργοί, βουλευτές, Διοικητές Δημόσιων οργανισμών, "υψηλά κομματικά στελέχη", όσων τους εμπιστεύτηκε προσωπικά τις θέσεις των ευρωβουλευτών που αναλογούσαν στο ΠΑΣΟΚ, πρώην και νυν, Γενικοί Γραμματείς υπουργείων που ακόμη προσφέρουν αμοιβόμενοι τις υπηρεσίες τους και στην σημερινή κυβέρνηση και πολλούς πολλούς άλλους που υπήρξαν και προεβλήθησαν και έχουν την δυνατότητα να ακουστεί ο λόγος τους δημοσίως.
Αν και προσπάθησα να παρακολουθήσω, διαπίστωσα μόνον δύο περιπτώσεις μέχρι τώρα. Ο Καρχιμάκης έκανε δήλωση σήμερα το πρωί και ο Απόστολος Κακλαμάνης που μίλησε στη Βουλή για "ντροπή".
Ελπίζω να μου διέφυγαν πολλοί και να συμπληρώσετε την παράλειψή στην ενημέρωσή μου.
Η απλή αλλά σοφή κουβέντα του Κατσιφάρα ο οποίος αναγνώρισε ότι ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους πολλούς δεν θα τους ήξερε χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου, ταιριάζει γάντι.
Οφείλω όμως να μιλήσω και για κάποιες άλλες περιπτώσεις συμπεριφοράς.
Πέρα από το ότι ακόμη και η ΝΔ φοβούμενη αναταράξεις στην κυβέρνηση λειαίνει την απαράδεκτη στάση της, διαρρέοντας περί λάθους του Μαρκογιαννάκη (τι ρομαντική αφέλεια να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι πήγανε στην Επιτροπή χωρίς σχέδιο στάσης απέναντι στο αίτημα Κωνσταντοπούλου Κασσιδιάρη και Καπερνάρου), πέρα από την σαφώς σοβαρότατη στάση και ιώβεια υπομονή που δείχνει ο Παναγιώτης Ρήγας μοναδικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή, ξεχωρίζει και η σοβαρή θέση της ΔΗΜΑΡ, της οποίας ο βουλευτής απουσίαζε εχθές, όμως στην ΕΤ3 σήμερα σε εκπομπή που συμμετείχα κι εγώ, ο Γιάννης Αμοιρίδης, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ και σήμερα διευθυντής της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ μίλησε για επικοινωνιακές μεθοδεύσεις , απρέπεια και ανυπαρξία λόγου κλήσης του Παπανδρέου. Να σημειώσω ότι ουδέποτε υπήρξε "παπανδρεικός" βουλευτής, ούτε ποτέ ευνοήθηκε. Απλώς πάντα ήταν αξιοπρεπής και λογικός.
Και κυρίως και πιο σημαντικό, μίλησαν και αντιδρούν από χθες το απόγευμα, ακόμη και τώρα χιλιάδες μέλη , ενεργά ή μη, του ΠΑΣΟΚ μέσω blog, facebook, twitter, παρεμβάσεων σε εκπομπές, τηλεφωνημάτων σε κομματικά γραφεία, ανοργάνωτα, επώνυμα, σπάζοντας τη σιωπή και το φόβο και με αξία τεράστια.
Οι τελευταίοι αναπλήρωσαν την ανυπαρξία μας με τον καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα