Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ???

Γράφει ο Ν Βράχος
Όταν ακούς ή διαβάζεις, φίλε αναγνώστη, ότι ΠΑΛΙ! όλοι μαζί οργανωμένα και καλοπληρωμένα συκοφαντούν και προπηλακίζουν ,τον Γιώργο Παπανδρέου, τότε είναι σίγουρο ότι πάλι με κάποιο νόμο ή διαρθρωτική αλλαγή, ‘’τους χάλασε τη σούπα’’ και κάποιοι θα πάνε φυλακή για όσα παράνομα διακίνησαν ή απέκτησαν.
Το θέμα των Μ.Κ.Ο ‘’βγήκε’’ τώρα ! για πολλούς λόγους:
Πρώτα ο Βαγγέλης ξαναθυμήθηκε ‘’ποιος είναι ’’και αποφάσισε να αυτοκτονήσει πολιτικά κυριολεκτικά αυτή τη φορά! Τα έπαιξε όλα, και ΠΑΛΙ έχασε. 
Η αποκάλυψη ότι για τα ομόλογα… ομολόγησαν την διαπλοκή οι ‘’επιλογές’’ του Κωστάκη του ντροπαλού. Έπρεπε λοιπόν πάσει θυσία να ΜΗ ΜΑΘΕΙ ο κόσμος, ότι ο Παπανδρέου, είχε ΠΑΛΙ δίκιο όταν τους κατηγορούσε για κλοπή και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Να μη μάθει ο κόσμος γιατί ‘’έκλεισαν την βουλή’’ για να έχουν ασυλία τα Καραμανλικά λαμόγια.
Να μη μάθει ο κόσμος ότι: Με την πρότασή του ο εισαγγελέας Εφετών Σοφοκλής Λογοθέτης, ζήτησε από το δικαστήριο να κηρύξει ένοχους για την κατηγορία της απάτης από κοινού και κατά συρροή τους κατηγορουμένους στην υπόθεση Αγάπιο Σημαιοφορίδη και Παναγιώτα Καραδήμα (ΤΕΑΔΥ), Παναγιώτη Δεμέστιχα και Γεράσιμο Κονιδάρη (ΤΕΑΥΦΕ) και Κωνσταντίνο Χρηστίδη (ΤΕΑΠΟΚΑ), ως υπαίτιους για την αγορά υπερτιμολογημένου, σύμφωνα με την κατηγορία, ομολόγου, την περίοδο 2006- 2007, αξίας 280 εκατ. ευρώ, οι οποίοι δικάζονται εδώ και λίγο καιρό για το αποκαλούμενο «σκάνδαλο των ομολόγων» που φέρεται να προκάλεσε μεγάλη οικονομική ζημιά.

Και επί πλέον να μη μάθουμε σε ποιο πολιτικό χώρο πήγαν ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ από την απάτη των ομολόγων, όπως χαρακτηριστικά γράφει και υποστηρίζει ο Πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής για τη διακίνηση ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, Γιώργος Ζορμπάς ,τον οποίον ο κ. Παυλόπουλος εξοστράκισε εν ‘’ριπή οφθαλμού’’, όπως και τον προϊστάμενο της ΕΥΠ βουλευτή κ. Κοραντή

Ότι για το Βατοπέδι ΠΑΛΙ είχε δίκιο ο Παπανδρέου, αφού πάλι τα λαμόγια της Καραμανλικής επιλογής αδίστακτα και ασύστολα ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία και με τους ΝΕΟΥΣ νόμους και διαρθρωτικές αλλαγές πολλοί θα πάνε φυλακή και πιθανόν και οι πολιτικοί εντολοδόχοι τους.
Ότι το βρώμικο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης των Παπαγωργόπουλων, των Ψωμιάδηδων και των λοιπών ‘’εκλεκτών μελών’’ της νυκτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης, δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα πολιτικής και μαφιόζικης δυσωδίας.

Έπρεπε να ρίξουν πετρέλαιο από το λαθραίο, , να βγάλουν ΜΑΥΡΟ καπνό δυσωδίας, για να μην πληροφορηθεί ο κόσμος την παραγραφή του κακουργήματος Μελισσανίδη , με νομικό σύμβουλο τον κ. Φαϊλο , εκ των άμεσων συνεργατών του κ. Αντώνη..
Έπρεπε να κρύψουν την δωρεά του ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη στενό φίλο του εκφραστή της διαπλοκής Αντώνη, που λέει και ο συμπατριώτης του βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, που συναποφάσισαν Αντώνης και Βαγγέλης.

Έπρεπε να κρύψουν την ΔΩΡΕΑ των ψηφιακών συχνοτήτων και τον αποκλεισμό της ΝΕΤ, ώστε να βρουν ευκαιρία να τιμωρήσουν τον Παπανδρέου που ΠΑΛΙ είπε όχι στη διαπλοκή, και έστειλε ΚΑΥΤΟ μήνυμα για το κοντινό μέλλον της επιστροφής του.
Έπρεπε να συγκαλυφθούν και οι τελευταίες αποτυχίες και εγκληματικές ανοησίες και φοροεπιβαρύνσεις της συγκυβέρνησης των ‘’δωρητών’’ και των λαμογίων.
ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1,2 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ 2010, ΣΕ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Σκάνδαλο ολκής με το λαθρεμπόριο καυσίμων... Ποιοί εμπλέκονται και πως..."φαγώθηκαν" Παπανδρέου και Πακακωνσταντίνου...
Σκάνδαλο ολκής με το λαθρεμπόριο καυσίμων... Ποιοί εμπλέκονται και πως..."φαγώθηκαν" Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου... Το 2010 η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν φέρει στη Βουλή νόμο με τον οποίο απαγόρευαν τις ...."τριγωνικές συναλλαγές".
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΤΕ

[[Ο κ Ζορμπάς πρόεδρος της επιτροπής για την καταπολέμηση του μαύρου-βρώμικου χρήματος, επιβεβαίωσε,
ότι με τα δομημένα ομόλογα παρήχθη μαύρο χρήμα το οποίο διοχετεύθηκε σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.]]
=================================
Γι αυτό κ. Καραμανλή ΕΚΛΕΙΣΕΣ της βουλή?
Για να καλύψεις τους απατεώνες???
ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΑΑΑ!!!!!
ΥΓ.
Υπάρχουν ακόμη τόσες παράνομες εστίες που οδηγούν στον Κορυδαλλό, κάθε ένα που διασπάθισε δημόσιο χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα