Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ 2014. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΜΕ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ;
"Όλοι κατηγορούν τους πολιτικούς, αλλά όλοι θέλουν να γίνουν πολιτικοί, παντός είδους. Οι υποψήφιοι έγιναν πιο πολλοί απ' τους ψηφοφόρους".

Πέρασε σχεδόν μία τετραετία και τα πράγματα στον δήμο Τριφυλίας πήγαν από το κακό στο χειρότερο. Από την αρχή πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι δεν υπήρχε μέλλον σε αυτόν τον κακοσχεδιασμένο και με πολιτικές προδιαγραφές δήμο. Πολλοί το φώναξαν και ακόμα περισσότεροι το πίστευαν. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που έβλεπαν κοντόφθαλμα ή προσπάθησαν να εκμεταλευτούν την περίπτωση κλείνοντας τα μάτια και προσποιούμενοι ότι δεν κατάλαβαιναν...Εκ του αποτελέσματος βέβαια μπορεί κανείς να καταλάβει ή αλλιώς, όποιος μπορεί καταλαβαίνει, τον καιροσκοπισμό και την ιδιοτέλεια κάποιων που υποτίθεται ότι ήθελαν να υπηρετήσουν τα κοινά!!!

Δήμος τριφυλίας 2014

Στο δήμο Τριφυλίας όλοι είναι παραπονούμενοι. Πως να μην είναι άλλωστε. Μαζί με όλα τα άλλα ήρθε και η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας και έδωσε το "άλλοθι",  άλλοτε πραγματικό και άλλοτε ψεύτικο, για όποια "ανεπάρκεια" υπήρξε. Σκοπός μου δεν είναι βέβαια το παρελθόν αλλά τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Κώστας Κόλλιας


    Ο εν ενεργεία δήμαρχος με τις όποιες "επιτυχίες" και "αποτυχίες" έχει στο ενεργητικό του κατόρθωσε να μην έχει κάθετες αντιπαλότητες. 
Βέβαια υπήρξαν πολλές εσωκομματικές αμφισβητήσεις από τους "δικούς του" συμβούλους, ίσως γιατί γνώριζαν κάτι που ο ίδιος ο δήμαρχος δεν γνώριζε.
Το γεγονός ότι είχε επιλεγεί για υποψήφιος δήμαρχος "μιας χρήσης" από την νέα δημοκρατία. Τελικά χάρη στην ικανότητα του και στο ταπεραμέντο του αλλά και την καλή εικόνα που είχε, κατάφερε και κέρδισε. Έγινε  δήμαρχος.
 Όμως η πορεία του ήταν προδιαγεγραμμένη!  Ότι και να έκανε και αγγέλους να έφτιαχνε δεν θα ήταν πάλι υποψήφιος. 
Κατανοώντας και ο ίδιος ότι δεν μπορεί  να τα βάλλει με τα "υψηλότατα" κομματικά όργανα και όχι μόνο, "πειθάρχησε" και δεν τόλμησε......Πιστεύω χωρίς να συμφωνώ μαζί του, ότι αν κατέβαινε και πάλι θα κέρδιζε τις εκλογές!!!!

Οι δυο Γαργαλιανιώτες 

Στάθης Ανδρινόπουλος
Σύμβουλος του Κ. Κόλλια που τον τίμησε αναθέτοντάς του αρμοδιότητες και ευθύνες  αντιδημάρχου. Προφανώς θεώρησε τον Δήμαρχό του υπεύθυνο για τις όποιες καθυστερήσεις και λάθος επιλογές και πίστεψε ότι αυτός θα τα καταφέρει καλύτερα. Αφού δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει το χρίσμα της Ν.Δ. που ήταν "καπαρωμένο" αποφάσισε να εκτεθεί και να διεκδικήσει την δημαρχία ανεξάρτητος. 
Το γεγονός ότι δεν έχει κομματική στήριξη θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τις μνημονιακές ή άλλες θέσεις που θα πάρει ή δεν θα πάρει (αποσκοπώντας να κερδοσκοπήσει από μια ασαφή και απροσδιόριστη θέση) κρυπτόμενος πίσω από την αυτοδιοικητική γενικότερα θέση.


Παναγιώτης Κατσίβελας

Αφού δεν κατάφερε να είναι υποψήφιος την προηγούμενη φορά, λόγω ασυμβίβαστου, χρίστηκε από την Ν.Δ. υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Τριφυλίας τώρα. 
Βέβαια επίσημα δεν υπάρχουν ακόμα χρίσματα από τα κόμματα αλλά .......τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.  Αφού προηγούμενα είχε γίνει περιφερειακός διευθυντής υγείας (συγνώμη αν ο τίτλος της θέσης δεν είναι ακριβής) και μη έχοντας ,,,,αντίρρηση ο κ. Κόλλιας, θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στον δήμο Τριφυλίας. 
Ανεξάρτητα από τις ικανότητες που έχει ή δεν έχει, θα πάρει προίκα και τις συμπάθειες και αντιπάθειες που έχει η Ν.Δ. και προσωπικά ο κος Σαμαράς. Μία ενδεχόμενη αποτυχία θα έχει επιπτώσεις και στο προφίλ του Πρωθυπουργού, αφού όπως λέγεται είναι και προσωπική του επιλογή!!!!

Πέρα από τις ιδιαιτερότητες πού έχει η κάθε μία υποψηφιότητα, το γεγονός ότι και η δύο  προέρχονται από τον ίδιο συντηρητικό- δεξιό πολιτικό χώρο, αλλά και από την ίδια πόλη τους Γαργαλιάνους δίνει ιδιαίτερη χροιά αλλά και αντιπαλότητα που δεν ωφελεί κανέναν από τους δύο.

Γιώργος Θεοδωρακόπουλος

Άγνωστος στην ευρύτερη περιοχή ο εξ Αυλώνος ορμόμενος συνταξιούχος δάσκαλος της μουσικής, αποτελεί την επιλογή (εκ των ενόντων) των ανθρώπων ενός κόμματος που εξακολουθούν  να έχουν την παθογένεια του κόμματος του 3%, με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Θα έχει και αυτός τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κόμματος που εκφάζει.... 






Σωτήρης Μπακούρος

Υποψήφιος του ....ΠΑΣΟΚ! 
Βάλθηκε να μας.... μπερδέψει!!!!! 
Ενω ο πολιτικός προιστάμενός του (Βενιζέλος) συγκυβερνάει με τον κο  Σαμαρά, ο κος Μπακούρος εναντιώνεται στον εκλεκτό του κ. Σαμαρά(Κατσίβελας) και συμμαχεί με τον αντιπαλό του (Ανδρινόπουλος).  Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την συνέχεια!

Σαράντος Κουκούμης

Εκλεκτός του Κ.Κ.Ε. ο κος Κουκούμης είχε μια αξιόλογη θητεία στον δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τριφυλίας!










Γιώργος Διαμάντης (4Α)



Μια καινούργια ανεξάρτητη δημοτική κίνηση που φιλοδοξεί να σπάσει κατεστημένα στερεότυπα και δομές! 







Με όλα τα παραπάνω και με ηχηρές απουσίες σοβαρών αυτοδιοικητικών στελεχών, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι μια υποψηφιότητα από τα Φιλιατρά εύκολα ή σχεδόν εύκολα θα είχε πολλές υπαρκτές πιθανότητες τελικής επικράτησης!!!

56 σχόλια:

  1. AAAAAAAA, ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!!
    ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ή ΚΑΝΕΝΑΣ! ΣΑΝ ΤΟΥΣ .......ΡΟΜΑ!!!!!
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΥΕΣ!!!!!
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!! ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ!!!!!!!ΠΟΙΟ;
    ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ,
    (ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!)
    ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αλήθεια ότι προσφέρθηκε η θέση του αντιπεριφερειάρχη για καλόπιασμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορει να ειναι θαυμασιος και ικανοτατος ο ανθρωπος αλλα
    μου φαίνεται πως δεν θελουν να παρουν το δημο οι του ΣΥΡΙΖΑ!
    Αλλιως δεν μπορω να εξηγησω την περιπλανηση και την τελικη καταληξη.
    Ο Θεος να τους βοηθησει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
    ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ- ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
    ΠΟΥ ΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣΑπριλίου 25, 2014

    ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!
    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ....
    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΗΡΕΜΕΝΟΙ....
    ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ....ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Θανάσης ο Πετρόπουλος και οι λοιποί τού ΠΑΣΟΚ τι έχουν να πουν για τον Μπακούρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι αλήθεια οτι ο Ανδρινόπουλος εκπροσωπεί την άκρα δεξιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ; ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα είναι μνημόνιο ¨η αντιμνημόνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οποιον και να ψηφησετε καλα (κακα) θα κανετε....αλλα μην ψηφησετε κατι ξεπεσμενους λορδους, κατι εξ επαγγελματος συμβούλους!!!!!!
    Αυτοι ολο παραπονουνται και ολο....... κονομανε!!!!!!
    Μαυρο λοιπον στην μουχλα! ψηφηστε νεους ανθρωπους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κατσίβελας έχει την άνωθεν ευλογία! θα νικήσει θέλετε δεν θέλετε! Πάρτε το χαμπάρι.
    Ααααα μα πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. NAI,NAI, NAI ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ-ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ...- ΔΥΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΙΜΟΧΝΩΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΙΥΡΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΟΒΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ! ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!!! ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ -ΗΔΕΣ!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΔΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΜΑΡΏΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ....... ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλα τα φούλια μαζί!
    Να μην ψηφίσουμε κανέναν!!!!!
    Για σκεφτείτε το......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γουσταρω ΔΙΑΜΑΝΤΗ και 4Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βάζει ο .........;
    Με ποιόν;
    Γιατί έλεγε πως δεν θα ξαναβάλει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατσιμπούλες,Μπακούρια-Χρυσαυγίτες,Ρακομελάδικα,Κουκούμηδες και ένα 4Α Διαμάντι...Εμείς επιλέγουμε το Διαμάντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΥΠΕΡΘΕΤΩΣ ....ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ!!!!!!!
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!!!!!!!
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με την υπ’ αριθμ. Υ10β/Γ.Π.οικ. 103872/24−10−2012 απόφαση του Υπουργού Υγείας και κατόπιν διατύπωσης θετικής γνώμης της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής (18−10−2012), διορίστηκε ο κος ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ανδρέα, Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτ. Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ του Ν. 3528/07, με βαθμό 1ο. H περ. ε της παρ.1 του αρθρ.14 του ν.3852/2010 (“Καλλικράτης”) “Κωλύματα και ασυμβίβαστα” ορίζει: 1. Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας: ε) Υπάλληλοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας του Δημοσίου, των περιφερειών, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, των δημοσίων επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο, με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, στους δήμους στα διοικητικά όρια των οποίων άσκησαν καθήκοντα προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης ή Διεύθυνσης, μέσα στο δεκαοκτάμηνο πριν από τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κος Παναγιώτης Κατσίβελας ως διορισμένος ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ασκεί καθήκοντα Γενικής Διεύθυνσης στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτ. Ελλάδος. Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3329/2005 - ΦΕΚ 81/Α/4.4.2005 “Εθνικό Σύστημα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις”, Άρθρο 3, παράγραφος 31, ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ενεργεί ως Γενικός Διευθυντής της Δ.Υ.ΠΕ. κατά τις οικείες διατάξεις του ισχύοντος Υπαλληλικού Κώδικα, ασκεί ιεραρχικό και πειθαρχικό έλεγχο και μπορεί να αναθέτει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε οποιονδήποτε υπάλληλο των φορέων ευθύνης του, άρα έχει ΚΩΛΥΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ?????? Στον Ν. 3528/2007 ορίζεται ότι ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Υγειονομικής Περιφέρειας ασκεί καθήκοντα ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ και προΐσταται της Κεντρικής Υπηρεσίας. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κος Παναγιώτης Κατσίβελας ασκεί τα ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ καθήκοντά του σε όλη την περιοχή ευθύνης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτ. Ελλάδος, άρα και στον Δήμο Τριφυλίας. Άρα είναι εφαρμοστέα η διάταξη της περ. ε της παρ.1 του αρθρ.14 του ν.3852/2010 (“Καλλικράτης”), άρα έχει ΚΩΛΥΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ?????? Η Εγκύκλιος υπ’ αριθμ. 14 του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διενέργεια των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 για την ανάδειξη ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’, ΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΚΛΟΓΕΙΣ – ΕΚΛΟΓΙΜΟΙ, 3. Κωλύματα Εκλογιμότητας, ορίζει ότι δεν μπορούν να εκλεγούν στα αξιώματα των δημοτικών αρχών:

    ix. Υπάλληλοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας του Δημοσίου, των περιφερειών, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, των δημοσίων επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο, με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, στους δήμους στα διοικητικά όρια των οποίων άσκησαν καθήκοντα προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης ή Διεύθυνσης, μέσα στο δεκαοκτάμηνο πριν από τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών.
    Το σχετικό κώλυμα εκλογιμότητας εκτείνεται σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες που περιλαμβάνονται στην εδαφική περιφέρεια την οποία κατά το νόμο εκτείνεται η αρμοδιότητα του υπαλλήλου. Τα ανωτέρω πρόσωπα μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα, εφόσον είχαν κατά νόμιμο τρόπο απαλλαγή από τα καθήκοντά τους, με τη τήρηση της διαδικασίας του άρθρου 86, παρ. 6 του Υπαλληλικού Κώδικα, πριν τις 17 Νοεμβρίου 2012.
    Ο προϊστάμενος επιπέδου ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ασκεί τα καθήκοντά του στα όρια όλων των Δήμων της περιοχής ευθύνης του. Άρα σε όλους τους Δήμους της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας – ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κος Παναγιώτης Κατσίβελας έχει ΚΩΛΥΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟ ΔΕΚΑΟΚΤΑΜΗΝΟΥ??????
    Ν.Σ.Κ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;
    ΚΟΤΖΑΜ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ......
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε τον Κατσίβελα!!!!!!!
    Σαν τους Χιώτες πάει με το ασυμβίβαστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!!!!
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΝΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ε ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕΝΕΙ: ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,
    ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ,
    ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.......
    ΘΑ ΞΕΛΙΓΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ....
    ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μια απλή ερώτηση:
    Ο Κος της Κυρίας είναι ......αντ΄αυτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. akra toy tafoy siopi!!!
    den milaei kaneis, den leei kaneis tipota
    ti symbainei;
    tha katebei kai oti thelei as ginei i tha kanei piso;
    kai an kanei piso, ti tha ginei me ton syndiasmo;
    yparxei anapliromatikos paixtis i tha ginei metagrafi;
    o re mana moy, exei na ginei tis ..........as!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είστε εμπαθείς και βάλλεται κατά του Κυρίου Τάκη Κατσίβελα από μίσος.
    ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ;;; ΟΧΙ. ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ Ο ΤΣΙΓΚΑΝΟΣ. ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η Ο ΚΟΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΙΑ!!!!!
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ; ΒΑΖΩ;
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ-ΑΜΠΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. na lete oti thete. katsivelas dimarxos me samara ntahliki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αχ βρε Τάκη απρόσεκτε. Να εκλεγείς κ να γίνει Δήμαρχος άλλος; Βρε καλέ μου η απροσεξία είναι φοβερό ελάττωμα και στις εκλογές τα ελαττώματα πληρώνονται στην κάλπη. Γιατι να σε ψηφίσουμε Τακούλη μου; Για να γίνει Δήμαρχος άλλος με το κώλυμα που δεν μπορεις να ανακηρυχτείς Δήμαρχος;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ:
    ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ........
    ή ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΚ-ΓΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη αντίδραση, απο την πλευρά του κου Κατσίβελα, σημαίνει κατά την άποψή μου, ότι μάλλον υπάρχει πρόβλημα!!!!
    Και αυτό με τρομάζει.................
    Μα υπάρχει τόση προχειρότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι όλα κουταμάρες!
    Δεν ξέρω ποιοί και γιατί τα δημιουργούν, αλλά θα αποδειχτεί τις αμέσως επόμενες ώρες-ημέρες ότι όλα είναι φούσκες φουσκομένες!!!
    Περιμένετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ποιοι Φοβούνται και δεν θέλουν αντίπαλο τον Τάκη;
    Γιατί, αν υπάρχει πρόβλημα δεν το έλεγαν τόσο καιρό και το λένε τώρα;
    Είναι αυτό στρατηγική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βέτο για Κατσίβελα!!!!!!
    Από μέσα τα Βέλη.......και η προδοσία!!!!!
    Ποιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένας .....τέως!!!!!
    Γνωρίζει κανείς τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΛΚΗΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ!!! ΠΟΙΟΣ , ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ;
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ!!!!
      Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΔΥΟ ή ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ!!!!!
      ΑΝ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ!!!!

      Διαγραφή
  41. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ. ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ. ΜΑΤΑΙΑ. ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!!!!
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
    Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πότε λήγουν οι υποψηφιότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ποτε προεκυψε το θεμα και απο ποιον;
    Ειναι δυνατον να ειναι αληθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αλλου το ονειρο και αλλου το θαμα! κοιτα να δεις που καποιοι ειναι σαββατογεννημενοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΕΚΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΛΑ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ
    ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,
    ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;
    ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΑ -ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ, ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
    ΤΙ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ή ΟΧΙ;
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;
    ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ!
    ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΙΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣΑπριλίου 27, 2014

    ΚΑΛΑ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ BLOGS ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ;
    ΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ή
    ΤΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΕΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ......
      ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.......
      ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ
      ΑΛΛΑ ΕΓΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!!
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ!!!!!
      ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ .........ΔΗΜΑΡΧΟΙ!!!!!!
      ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.........

      Διαγραφή
    2. προς filiatrablog
      και εσεις δεν εχετε ενημερωση; Τι ακριβως συμβαινει;
      γιατι δεν ρωτατε λοιπον τους ιδιους να δουμε τι θα πουν;
      τι παιζει;

      Διαγραφή
  51. Ο ΞΕΡΟΛΑΣΑπριλίου 27, 2014

    ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ
    ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
    ΥΠΟΜΟΝΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. κωλημα εχει κ το επιβεβεωσαν απο το κομμα. και να βγει δεν μπορει να ανακηρυτχτει δημαρχος και για αυτον το λογο δεν παραιτηται απο το ΠΕΣΥΠ που τον διορισε ο Σαμαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. παιδια μην αγχωνεστε κ μην αναπαραγετε ανακρίβειες...δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα με την υποψηφιοτητα του κ.Κατσιβελα και θα βγει ανακοινωση που θα τα διαψευδει ολα αυτα εντος της ημερας!Ο κ.Κατσιβελας ειναι εδω και είναι ο επομενος Δημαρχος Τριφυλιας.......οσο κι αν προσπαθουν καποιοι για το αντιθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα