Σάββατο 7 Μαΐου 2016

«Βόμβες» Μεϊμαράκη εναντίον Κυριάκου για Παυλόπουλο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Βόμβες» Μεϊμαράκη εναντίον Κυριάκου για Παυλόπουλο - Κεντρική Εικόνα
Ενοχλημένος ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ για τις αιχμές του Μητοστάκη εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας

Την έντονη δυσφορία του για την χθεσινή παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα και τον άνθρωπο δεν κρύβει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Συνομιλώντας σήμερα το πρωί με βουλευτές της ΝΔ ο κ.. Μεϊμαράκης  έδειξε ενοχλημένος για τις αιχμές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου. Κυρίως, όπως έλεγε, γιατί με την δήλωση του αυτή ανέδειξε ένα θέμα το οποίο δεν ήταν υπαρκτό.  « Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός έχει στο επίκεντρο της πολιτικής του τον άνθρωπο και ότι τον υπηρετεί σε αντίθεση με τον νεοφιλελευθερισμό ο οποίος στηρίζεται μόνο στην οικονομία, τους αριθμούς και στα συναφή με αυτά, όπως το νόμισμα και η ανάπτυξη» έλεγε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.
Μάλιστα, υπενθύμιζε ότι σε όλα τα κείμενα που υπάρχουν στα κατά καιρούς συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας εκφράζονται ακριβώς οι θέσεις τις οποίες ανέπτυξε ο Προκόπης Παυλόπουλος, ότι δηλαδή η Ευρώπη πρέπει να μεριμνά για το άνθρωπο πρωτίστως και όχι για το νόμισμα και την Οικονομία.
Όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις σε όσα έλεγε ο Β. Μειμαράκης, πολλοί ήταν οι βουλευτές, οι οποίοι συμφωνούσαν με τα λεγόμενά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα