Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Δυναμική και η φετινή παρουσία του Α.Ο. Φιλιατρών στη Μεσσήνη


Νικητές υπό αντίξοες συνθήκες αναδείχθηκαν οι αθλητές του 13ου Μαραθωνίου Μεσσήνης και των παράλληλων αγώνων 10 χλμ και 3 χλμ, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, που εκτός από την κούραση, είχαν να αντιμετωπίσουν τη λασποβροχή και την κάπνα των πυρηνελαιουργείων.
Παρά τις αντιξοότητες αυτές, ο 13ος Μαραθώνιος της Μεσσήνης πέρασε στην ιστορία και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια οι αθλητές, οι διοργανωτές, οι εθελοντές, αλλά και οι θεατές που βγήκαν στη διαδρομή και γέμισαν την πλατεία της πόλης.
Από τη διοργάνωση αυτή, δεν θα μπορούσε να λείψει ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών, που για άλλη μια φορά έδωσε δυναμικό παρών, με τη συμμετοχή συνολικά έντεκα (11) δρομέων, στον Μαραθώνιο και τον παράλληλο αγώνα των 10 χιλιομέτρων (10,450 χλμ για την ακρίβεια).
Οι περισσότεροι εξ’ αυτών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, βελτιώνοντας κατά πολύ τις επιδόσεις τους. Στα αξιοσημείωτα της ημέρας συγκαταλέγεται ο άθλος του Παρασκευά Παπασταθόπουλου, ο οποίος τερμάτισε επιτυχώς στον 1ο του Μαραθώνιο (42,2 χλμ), με την εξαιρετική επίδοση 04:33:11.
Ειδικότερα, οι αθλητές του Α.Ο. Φιλιατρών που συμμετείχαν (και οι αντίστοιχες επιδόσεις τους)ήταν οι εξής:
Μαραθώνιος


10 χλμ

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώ!

Ο Σύλλογος πλέον προετοιμάζεται για την επόμενη δρομική πρόκληση, τον "Δρόμο της Ελιάς" στους Γαργαλιάνους (αγώνες 5 & 12 χλμ), στις 15 Απριλίου.
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών συγχαίρει τους συντελεστές της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης, καθώς και τους δρομείς του για τη συμμετοχή και τον επιτυχή τερματισμό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα